NAJÚŽASNEJŠIE RASTLINY, KTORÉ TOLERUJÚ SUCHO, A I PRI NÍZKEJ STAROSTLIVOSTI KRÁSNE KVITNÚ!

 

 

Šťavnaté rastliny sú ideálne pre zdobenie našej záhrady, ale ktoré sú  tue šťavnaté rastliny? Sú to rastliny, ktoré ukladajú vodu do listov, púčikov a koreňov. Tieto rastliny pochádzajú z teplého podnebia, sú veľmi odolné, môžu vydržať vysoké teplo, a preto sa toľkým ľuďom páčia.

Jednou z najobľúbenejších a najpopulárnejších rastlín je Aloe Vera, ktorá má mnoho dobrých vlastností. Dnes vám predstavíme niektoré rastliny, ktoré urobia našu záhradu špeciálnou.

Niekoľko slov o starostlivosti o tieto rastliny. Šťavnaté rastliny potrebujú veľa svetla, takže je najlepšie ich pestovať na južnej strane záhrady, s ideálnou dennou teplotou 21 až 29 stupňov a najmenej 10 stupňov v noci.

Počas leta, tieto rastliny nemusia byť zavlažované často, polievame ich až vtedy, keď ich pôda je už veľmi suchá. Zima je pre nich časom odpočinku, takže s nimi nemusíme nič robiť. Ich chov sa uskutočňuje až v lete.

Šťavnaté rastliny, ktoré boli vystavené silnému slnečnému žiareniu, majú červenú farbu. Pozrite si nasledujúce fotografie, na ktorých uvidíte výtvory z týchto nádherných rastlín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top