Raffaello torta s famóznym krémom a luxusné chutí- pripravený za 35 minút!

Uvidíte, že si tento tortu zamilujete Vy aj celá Vaša rodina. Je veľmi jednoduchý na prípravu a chuť je veľmi lahodná. Tento Raffaello torta je geniálny a výsledok Vás milo prekvapí.

INGREDEINCE

  • 6 vaječných bielkov
  • 20 dkg kryštálového cukru
  • 10 dkg hladkej múky
  • 10 dkg kokosových hobliniek
  • Strúhaný kokos (na posypanie)
  • Maslo a hrubá múka (na vymazanie plechu)

KRÉM

  • 6 žĺtkov,
  • 1 balenie vanilkového pudingu
  • 4 dl mlieka
  • 25 až 30 dkg práškového cukru
  • 25 dkg masla

POSTUP

  1. Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte k nemu opatrne cukor.
  2. Múku zmiešajte s kokosom a potom pridajte sneh. Veľmi opatrne.
  3. Na vymastený a vysypaný plech cesto vylejte.
  4. Rúru predhrejte a plát cesta upečte pri cca 170 stupňoch. Pečieme 20 minút.
  5. Teraz pripravte krém. Klasickým spôsobom uvarte puding podľa návodu, len s tým rozdielom, že mlieko začnete zahrievať spoločne so žĺtkami.
  6. Potom už puding varte ďalej úplne normálne do zhustnutia.
  7. Potom horúci puding zmiešajte s maslom.
  8. Krém nanesieme na upečené cesto a zasypeme kokosom.
  9. Vidličkou urobte pekné vzory. Dajte do chladničky vychladiť najlepšie cez noc.