Uvidíte, že si tento tortu zamilujete Vy aj celá Vaša rodina. Je veľmi jednoduchý na prípravu a chuť je veľmi lahodná. Tento Raffaello torta je geniálny a výsledok Vás milo prekvapí.
INGREDEINCE
- 6 vaječných bielkov
- 20 dkg kryštálového cukru
- 10 dkg hladkej múky
- 10 dkg kokosových hobliniek
- Strúhaný kokos (na posypanie)
- Maslo a hrubá múka (na vymazanie plechu)
KRÉM
- 6 žĺtkov,
- 1 balenie vanilkového pudingu
- 4 dl mlieka
- 25 až 30 dkg práškového cukru
- 25 dkg masla
POSTUP
- Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte k nemu opatrne cukor.
- Múku zmiešajte s kokosom a potom pridajte sneh. Veľmi opatrne.
- Na vymastený a vysypaný plech cesto vylejte.
- Rúru predhrejte a plát cesta upečte pri cca 170 stupňoch. Pečieme 20 minút.
- Teraz pripravte krém. Klasickým spôsobom uvarte puding podľa návodu, len s tým rozdielom, že mlieko začnete zahrievať spoločne so žĺtkami.
- Potom už puding varte ďalej úplne normálne do zhustnutia.
- Potom horúci puding zmiešajte s maslom.
- Krém nanesieme na upečené cesto a zasypeme kokosom.
- Vidličkou urobte pekné vzory. Dajte do chladničky vychladiť najlepšie cez noc.