NOVINKA pre mužov – sprchovacie gély a šampóny!

Nová línia produktov for MEN je inšpirovaná sviežimi vôňami, ktoré navodia pocit znovuzrodenia po náročnom dni a zresetujú telo po každodenných povinnostiach. Všetky sprchovacie gély a šampóny obsahujú jedinečnú vôňu, ktorá dodáva unikátny charakter a posúva ich na špeciálne miesto v kúpeľni. Poďme si predstaviť jednotlivé nové vône. 

Red cedar

Červený céder je z novej línie najintenzívnejší. Osloví všetkých nadšencov silnej mužskej vône. Páni, ak preferujete intenzívnu vôňu sprcháčov, toto je niečo pre vás. 

Mountain pepper

Momentálne najobľúbenejší s príjemnou sladkou vôňou, ktorá si vás získa od prvého momentu. Ak ste si doposiaľ mysleli, že kyselina hyalurónová je len pre ženy, Ziaja MEN vyvracia mýty a kyselinu hyalurónovú presadila do pánskej línie a musíme povedať, že sa im to naozaj podarilo. 

Vetiver 

Ak Vám tento názov nič nehovorí, Vetiver je tropická tráva, ktorá sa pestuje v exotických krajinách a využíva sa najmä v parfémoch pre jej komplexnú vôňu. Ziaja sa rozhodla tento kúsok exotiky vniesť do novej línie a spolu s mentolovým extraktom tak vytvára sviežu kombináciu pre skvelý fresh efekt.  

Lemon verbena 

Novinka sprchovacieho gélu Lemon verbena je výnimočná svojou letnou citrónovou vôňou s obsahom esenciálnych oxlejov. Povzbudí zmysly a navodí príjemnú atmosféru po náročnom dni alebo po športovom výkone. Obľúbený aj medzi ženami.

Nové sprchovacie gély Ziaja pre mužov majú veľa spoločného! Ste zvedaví? Čítajte ďalej.  

RÝCHLA A AKTÍVNA STAROSTLIVOSŤ 

Určite to poznáte aj vy. Každodenné povinnosti, práca, deti, robia nám radosť, posúvajú nás ďalej, no niekedy nás dokážu vyšťaviť na maximum. Čo robiť aby sme načerpali novú energiu a dokázali fungovať aj v tých najvyťaženejších obdobiach?

Môže to byť kniha, ktorá vás nakopne, šport, ktorý milujete alebo len čas pre seba v kúpeľni s novou osviežujúcou líniou sprchovacích gélov Ziaja, pri ktorých (aspoň na chvíľu) zabudnete na všetky starosti. Je len na vás čo si vyberiete!

JEMNÁ A OSVIEŽUJÚCA STAROSTLIVOSŤ

Nová línia sprchovacích gélov a šampónov for MEN má ľahkú gélovú konzistenciu, ľahko sa oplachuje a nezanecháva vysušenú pokožku zo zvyšku peny. Obsahujú 92% zložiek prírodného pôvodu, čím sa zaradili do ponuky vegan produktov.

Ak podporujete myšlienku vegan kozmetiky, určite si pozrite celú ponuku produktov, ktoré nám táto značka s nadšením prináša. Ak preferujete jemné umývacie zložky a vyberáte šetrné produkty k prírode, Ziaja for MEN je tá správna voľba! Presvedčte sa sami.

Kúpite exkluzívne online a v oficiálnych predajniach Ziaja. Ak urobíte objednávku nad 10 Eur, získate hodnotný darček – XY úplne zadarmo! 

So Ziajou získate viac! 

Tip pre vás:

Často sa stretávame s názorom, že páni neriešia starostlivosť o pokožku tak intenzívne ako ženy. Skutočnosť je veľmi individuálna, no rozhodne môžeme povedať, že minimálne im to nie je ľahostajné. Chcete sa presvedčiť? Nechajte svojim polovičkám sprcháč “so zvláštnou vôňou”v sprche a počkajte si na reakciu. 😀