Máš 40 rokov? Alebo sa už približuješ k 50-tke? Tak pre rok 2023 sú tu pre teba tieto účesy

Žena ostáva vždy ženou, bezohľadu na jej vek a ako je nám známe, nežnejšia polovička nikdy nestarne ale stáva sa elegantnejšou, rozumnejšou a príťažlivejšou. Či sa nám to páči alebo nie, čas plynie a my veru starneme.

Keď prekročíš prah 40-ky musíš sa viac sústrediť na svoj účes. Zmeny na tvári a tela ľahko vyváži dobrý účes, ktorý vie aj omladiť tvoj vzhľad, bezohľadu na to či si mala 40 alebo 50 rokov.

Pred tým ako si zmeníš účes je dobre vedieť ktoré účesy sú omladzujúce. Presne to pre teba pripravila stránka ketkes. 17 spôsobov moderných strihov pre 40-níčky, buď taká pekná pekná ako v mladosti.

Stredne dlhé, jemné vlasy

Polodlhý Kare účes ešte nestratil aktuálnosť ani v roku 2018. Tento strih zväčšuje objem vlasov aj keď sú prirodzene jemné a tenké.

Okrem účesu Kare je ďalšií účes ktorý by vás mohol zaujať a to je BUBI účes . S týmto elegantným strihom, môžeme mať každé ráno iný účes. Zabezbečí vám dynamický a žiarivý vzhľad. Mierne strapaté budú ešte modernejšie.

Účesy Kare a Bubi sú v roku 2018 celkom odlišné od pôvodných. Tie dnešné sú pestrejšie, odvážnejšie: dnešné majú výraznejšie a ostrejšie zmeny strihov, holenie a hrubšie pramienky vlasov. 

6.

 

Najobľúbenejší v roku 2018 je účes Pixie a krátky Bob. Pre pixie je tipycká trošku redšia ofina, vlasy sú strihané tupým spôsobom s jemnými prechodmi a to mu dodáva charekteristický tvar.

8.

9. Krátke Bob – Kare účesy predstavujú miešaný štýl extravagancie so ženskosti. Tento účes môžete meniť podľa toho akú máte náladu alebo na akú společenskú udalosť sa práve chystáte alebo si ho prispôsobíte k svojmu oblečeniu.

10.

 Z tejto varianty som jednoducho očarená, štýlové a vkusné, však?
12.

Aj účes kaskáda môže byť dobrou voľbou, tento účes pristane každému, počnúc od podnikateliek až po tie ktoré chcú byť zvodné. Smelo môžeme experimentovať pri vytváraní tvarov: môžeťe mať kučeri alebo jemné vlny aj rovné pramienky. Všetko záleží len na vašej nálade.

14.

Aby sme zakryli šediny použime farbu, toto je prípad keď môžeme experimentovať s odtieňmi. Pre ženy nad 40 sa neodporúčajú extravagantné farby. Ostaňme pri klasických farbách ktoré zdôraznia našu osobnosť. Ak túžíš po veľkej zmene tak si viber čokoládovú alebo svetlejšie odtiene.

16.

Pri zmene účesu nezabúdaj na to že máš 40-50 rokov, tvoj vzhľad musí ladiť s tvojím vekom a tvojím postavením.

RADA REDAKCIE

Podľa stylistov dobre zvolený odev, perfektný makeup a dobrý účes omladí ženu viac ako plastické oparácie. Omladzujúci účes vie vybrať najlepšie kaderník alebo stylista. Nemusíš si všetky účesy vyskúšať, dnes si môžeš vyskúšať ktorýkoľvek účes pomocou počítačového programu alebo parochne.

Potrebuješ len jednu fotku a program ti vyberie účes podľa udania dĺžky vlasov a tvaru účesu.

Nezabúdaj že tvoj vek nemá vplyv na tvoju kvitnúcu krásu. Ak si nájdeš účes hodiaci sa k tvojmu štýlu, uvidíš aká dáma sa stane s teba.

Dúfam že sa nám podarilo inšpirovať ťa. Nezabudni sa podeliť o tieto vzácné rady s priateľkami.