Súrodenci si kúpili maštaľ a zrekonštruovali ju na nepoznanie! Susedia sa im najskôr smiali, to teraz zelenajú od závisti

Brat a sestra Carlos a Camino Alonsovci vždy snívali o živote na vidieku. Narodili sa v hlučnej metropole a viac ako inokedy chceli uniknúť z ruchu veľkomesta. Bohužiaľ, kúpa domu v Španielsku je dosť nákladná záležitosť, a tak sa rozhodli kúpiť si maštaľ…

Miesto, kde sa pásli kravy, sa tak stalo domovom pre milovníkov dediny. Priatelia sa rodine Alonsovcov smiali, no teraz môžu len v tichosti závidieť!

Začalo sa to zdĺhavo rekonštrukciou. Po odstránení predošlých vecí začali stavať steny do izieb. Majitelia nakúpili nádherný nábytok podľa najnovšej dizajnérskej módy a začali zariaďovať dom.

Pri pohľade na tieto interiéry sa ani nechce veriť, že sa tu predtým choval dobytok. Áno, aj tí najvplyvnejší ľudia by určite radi strávili dovolenku v tomto dome!

Obaja sa rozhodli ponechať vonkajšok domu nezmenený. Kamenné múry vyzerajú mimoriadne pôsobivo a vizuálne pripomínajú kaštieľ. Navyše nemuseli míňať peniaze navyše.

Najväčšou pýchou pre Carlosa boli inštalatérske práce. Predtým sa pasúci dobytok vozil na pitie k potoku, ale vďaka úsiliu majiteľa a moderným filtrom teraz môžete piť vodu priamo z vodovodu!

A čo viac, Carlos a Camino sa snažili získať vodu, aby naplnili bazén. Teraz je voda neustále čistá a v letných horúčavách sa môžete schladiť v osvetlenom jazierku.

Týmto spôsobom sa im podarilo premeniť starý kravín na luxusný príbytok, ktorý je možné využívať po celý rok.

 

zdroj
Back To Top