Slovenke kaderníčka urobila účes za 550€, no ona bez platenia utiekla. Práca na vlasoch jej trvala viac ako 6 hodín…

Aj tento prípad dokazuje, že na Slovensku žijú okrem čestných ľudí aj naozaj nepríjemní ľudia bez charakteru. Minulý týždeň si žena zo Serede nechala v kaderníctve Verda v Galante urobiť účes za 550€, čo by až na tú cenu nebolo nič zvlášne, ak by po náročnej 6 hodinovej vlasovej procedúre neutiekla bez platenia.

V kaderníctve jej počas šiestich hodín kaderníčka vlasy predĺžila, na čo pred tým musela zohnať nové zdravé kvalitné vlasy za stovky eur. Potom ich odfarbila, dvakrát umyla, vyžehlila a pretónovala.

Po ukončení procedúry žany kaderníčke povedala, že si kabelku s peniazmi nechala v aute. Žena so sebou naozaj nemala nič a tak kaderníčne nebolo nič podorzivé.

Žačala byť nezvózna až po pár minútach, kedy sa neobjavovala. Nakoniec jej bolo jasné, že žena naozaj utiekla. Na jednu zo sociálnych sietí pridala fotografiu a popisom. Pozrite si jej príspevok:

Pod príspevom sa strhla diskusia, v ktorej mnoho ľudí kritizuje kaderníčku za prehnanú sumu. Tá tvrdí, že cena je adekvátna a všetko niečo stojí. Na jeden z komentárov odpovedala takto:

Kaderníčka podala na ženu trestné oznámenie, ked’že si zablokovala jej telefónné číslo a nemá sa s ňou ako spojiť, naprike tomu, že jej identitu pozná.