Vodička autobusu držala celú cestu chlapčeka za ruku. Mala na to ten najlepší dôvod

Odlúčenie od rodičov vie byť strašným zážitkom pre každé dieťa, preto chodenie do školy bez sprievodu dospelákov je pre mnohé deti veľmi stresujúce, najmä na začiatku, keď nie sú zvyknuté na novú kapitolu svojho života.

Amy Johnson/Facebook

Keď sa malý Axel Johnson chystal nastúpiť do školy, vyzeral byť veľmi nadšený. Jeho matka Amy ho odfotila a celý sa usmieval, keď čakal na príchod školského autobusu.

Ale keď prišiel čas, aby nastúpil, jeho tvár sa zmenila a bolo mu do plaču. Je zrejmé, že malý Axel nebol taký odvážný, ako si myslel, že bude.

Vodička autobusu Isabel Laneová si všimla na Axelovej tvári, ale neodvážila sa ukázať mu, že na jazde autobusom a navštevovaní školy s ostatnými deťmi v jeho veku nie je nič strašidelné. Takže, keď si Axel sadol na sedadlo za ňou, Isabel dala ruku dozadu a Axel sa jej chytil. Bol to veľmi milý moment, ktorý sa Amy podarilo odfotiť.

BRProud News – NBC Local 33 / Fox 44/YouTube

Isabel ukázala, že nie je len vodičkou autobusu, ale aj niekto, koho zaujíma šťastie detí. Chcela, aby Axel vedel, že hoci tam po jeho boku nie je jeho mama, v autobuse sa na ňu môže vždy spoľahnúť. Chlapca tak uistila, že všetko bude v poriadku.

Nasledujúci deň sa Axel už viac nebál, pretože vedel, že ho v autobuse čaká kamarátka. Celý sa usmieval a bol šťastný, že ho čaká nové dobrodružstvo.

BRProud News – NBC Local 33 / Fox 44/YouTube

Teraz sa Axel teší na každý nový deň v škole a Isabel v tom zohrala veľkú úlohu.

Nezabudnite tento príbeh zdieľať so svojou rodinou a priateľmi, možno to niekoho inšpiruje k dobrému skutku.

 

Zdroj: boreddaddy.com