S pôrodom jej pomohol hasič. Keď matka neskôr dievčatko opustila, urobil niečo, čo nikto nečakal!

Marc Hadden chcel byť vždy hasičom a mať početnú rodinu. S manželkou Beth mali dvoch úžasných synov, Willa a Parkera. 

Snívali o ďalšom dieťati, ale po mnohých pokusoch im lekári povedali, že sa už nikdy nestanú rodičmi. Lekári sa však veľmi mýlili…

Manželia uvažovali o adopcii, ale samotný proces ich desil. Plynuli roky a oni stále snívali o malej dcérke. A práve vtedy osud určitým spôsobom rozhodol za nich!

MMarc bol zapojený do najpodivnejšej akcie svojej kariéry! Pomáhal žene, ktorá práve rodila. Nebol čas vziať ju do nemocnice. Marc a jeho kolegovia pomohli dieťaťu Grace prísť na svet.

Marcova žena si spomína, ako ju hneď po tomto vydarení zavolal, dojatý a vzrušený. Obaja toľko snívali o privítaní na svete svojej vlastnej malej dcérky… Uplynulo niekoľko týždňov a Marc stále myslel na tento neobvyklý pôrod. Keď po naliehaní svojej ženy zavolal cudzej žene, aby sa spýtal na zdravie malej Grace, bol veľmi prekvapený!

Ukázalo sa, že žena dala Grace na adopciu! Marc a jeho žena nepochybovali, že to bolo znamenie! Rozhodli sa dievčatko adoptovať.

Na ďalšej fotografii uvidíte Grace so svojou novou rodinou. Bratia si sestričku okamžite zamilovali!

História tejto rodiny ukazuje, že v živote nikdy nič neviete určite. Vďaka neočakávanej situácii si Marc a Beth splnili svoj najväčší sen o zväčšení rodiny!