Vnučka si na ples vezme šaty od svojej babičky. Jej reakcia vás dojme

Keď bola Cassie malé dievčatko, jej milovaná babička Dottie jej darovala plesové šaty krémovej farby, ktoré mala na svojom prvom plese v 50. rokoch.

Dottie predpokladala, že si ich Cassie nechá na hranie na doma. Netušila, že si ich odloží do šatníka a oblečie si ich na svoj prvý ples.

O niekoľko rokov neskôr, v ten večer, keď Cassie absolvovala strednú školu v Kalifornii, rozhodla si obliecť na ples práve tieto šaty. Vďaka štýlu svojej babičky sa tínedžerka zamilovala do vintage oblečenia, takže outfit bol pre ňu úplne dokonalý.

Dottie medzitým netušila, čo Cassie plánuje. Tínedžerka o prekvapení povedala zvyšku svojej rodiny, ale starej mame nič neprezradila.

Pred tým, ako Cassie mala odísť na ples, jej babička veľmi túžila vidieť, aké šaty si jej vnučka vybrala. Nakoniec sa však stalo niečo neočakávané. Cassie zrazu vyšla na dvor, kde čakala aj jej babička a odhalila svoje šaty.

Táto chvíľa bola pre Dottie veľmi emotívna, pretože si nemyslela, že si jej vnučka šaty počas tých rokov nechá a rozhodne sa v nich ísť na svoj prvý ples.

Zdroj