Nezaočkovaný Slovák sa lekárovi vyhrážal, že ho zabije. Iný nakazený muž napadol zdravotné sestričky

Polícia Slovenskej republiky nás počas posledných mesiacov informuje o bizardných prípadoch, o ktorých si mnoho z nás myslí, že sú len vymyslené, pretože takto by sa nezachoval žiaden rozumný človek.

Na jednom z profilov polícia uverejnila príspevok, kde potvrdila, že nasledujúce situácie z Nemocnice sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici v Petržalke nie sú vymyslené:

,,Podľa informácií od personálu Nemocnice sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici v Petržalke dochádza k verbálnym a fyzickým útokom neočkovaných pacientov, ktorých stav je kritický.“

Polícia dokonca tvrdí, že v jednom prípade sa muž vyhrážal lekárovi, že ho dokonca zabije. Práve tento muž dlhodobo odmietal pľúcnu ventiláciu, na ktorú bol však aj tak napojený, pretože sa jeho zdravotný stav náhle zhoršil natoľko, že sa takmer zadusil. Polícia prezradila:

,,Napokon bol intubovaný, ináč by čochvíľa zomrel.“ S útokmi sa v nemocniciach stretávajú aj zdravotné sestry.

Sestričky napadol muž, ktorý je už aktuálne taktiež na umelej pľúcnej ventilácii. Aby toho nebolo málo, zdravotníkov napadol aj muž s nožíkom.

 Polícia pri podobných prípadoch zdravotníkom odporúča, aby ihneď kontaktovali políciu na čísle 158. 

Spomenutí útočníci sa nachádzajú na umelej pľúcnej ventilácii a tak je pre políciu nemožné a zbytočné, aby vykonali opatrenia, ktoré by zamedzili ich podobnému správaniu aj do budúcna.

Zdroj: Facebook/Hoaxy a podvody – Polícia SR