Malé dievčatko ležalo opustené uprostred lesa! O jej adopciu sa teraz bijú tisícky ľudí!

Tri mladé Američanky z Georgie boli práve na prechádzke v lese, keď začuli čosi podozrivé. Neboli si isté, aké zviera by mohlo tieto zvuky vydávať, no všimli si, že záhadný zvuk znel ako detský plač.

V momente im napadlo to isté. Aj keď šance, že by v lese mohlo plakať malé bábätko boli malé, rozhodli sa zavolať na pomoc ich otca. A to bolo to najlepšie rozhodnutie, aké mohli urobiť.

Keď na miesto prišiel ich otec Alan Ragatz, bol šokovaný. Našli totiž malé bábätko s ešte nedotknutou pupočnou šnúrou, ktoré ležalo zabalené v plastovej taške.

Bodycam Video Shows Dramatic Moment Police Found Baby in Plastic Bag Abandoned in Georgia Woods: 'Look at You Sweetheart'

foto: FORSYTH COUNTY SHERIFF’S OFFICE

Dievčatko bolo staré len niekoľko hodín a keby nebolo Alana a jeho dcér, nezvládlo by to.

„Keď sme začuli ten zvuk, schmatli sme baterky a hodiny sme jazdili dookola. Neznelo to ako zviera.“ spomína Kayla, jedna z Alanových dcér.

Keď dievčatá Alanovi povedali, aké mali podozrenie, spočiatku im neveril. Myslel si, že išlo len o mláďa nejakého zvieraťa.

foto: YouTube

Jeho dcéry sa však nemýlili. Naozaj počuli zúfalý plač malého novorodeniatka a svojím rýchlim premýšľaním mu zachránili život.

„Zišli sme dolu a vytiahli sme ju. V igelitovej taške ležalo zabalené úbohé, malé dievčatko a tak sme zavolali pomoc“ opisuje situáciu Alanová dcéra. „Bola nažive a plakala, čo sme usúdili, že bolo dobré znamenie. Mohlo to dopadnúť oveľa horšie. Za všetko vďačíme mojim dcéram. Ony boli tie, ktoré to nevzdali.“  hovorí hrdý otec.

O prípade boli upovedomené úrady a dievčatko bolo prevezené do bezpečia, kde mu bola poskytnutá pomoc.

„To, že sa toto dieťa našlo, je bezpochyby božský zásah. Keby nebolo týchto občanov, viedli by sme tu úplne iný rozhovor,“ povedal šerif Ron Freeman.

Bábätko, ktorému dali neskôr meno India, našťastie neutrpelo žiadne zranenia.

foto: YouTube

Príbeh roztomilej Indie sa rozšíril po celej krajine a záujem o jej adopciu presiahol limity. Vďaka sociálnym sieťam si malú Indiu chcelo adaptovať až niekoľko tisíc ľudí.

Našťastie sa princeznej Indii darí skvele a netrpezlivo čaká na stretnutie so svojou novou maminou a ockom. „Priberá, a veľa sa smeje. Je to šťastné dieťa, ktoré miluje, keď mu niekto spieva.“ hovorí Tom Rawlings, riaditeľ štátnej divízie služieb pre rodinu a deti.

Indiu zbožňuje celý svet a všetci s napätím čakajú, ako bude pokračovať život malej bojovníčky, ktorá urobila všetko pre to, aby bolo jej volanie o pomoc vypočuté.

zdroj: boreddaddy.com