Nikdy by ste si nepomysleli, že toto je starý stôl z výpredaja! Tieto triky premenia váš starý nábytok na dizajnérske kúsky.

Môže nábytok ďalej slúžiť aj po vypršaní svojej lehoty? Môžete starú stoličku zapadnutú prachom niekde na povale vrátiť do moderného interiéru a čo sa stane so starou babičkinou skriňou ak sa k nej priblížite s kreativitou a kladivom? Na všetky tieto otázky vám ľahko odpovie teta Róza z Odessy, blízka príbuzná mojej kamarátky Oľgy.

Oľgina teta sa nejako dostala k myšlienke, že by si chcela nábytok urobiť sama «od nuly», ale ukázalo sa, že to nie je také ľahké ako sa hovorí: ľahko sa rozpráva, ťažšie sa koná. Však najskôr si musíte nájsť správne drevo, potom všetko narezať na potrebné rozmery, vŕtať, nitovať, jednoducho hluk a prach. Napokon sa, ako sa hovorí, rozhodla tento nápad odložiť na lepšie časy.

Reštaurácia nábytku vlastnými rukami

Keď uvidela na povale starý stôl, dostala nápad prerobiť starý nábytok, a tak povediac mu vdýchnuť nový život. «A je to aj škoda vyhodiť niečo užitočné!» — povedala si teta Róza a na pomoc sa obrátila k ujovi Izovi. A teraz, potom čo som videla práce tohto tvorivého páru, ma už asi nič neprekvapí. Okrem toho, sme sa s manželom nechali nimi na tento víkend inšpirovať.

Redakcia «Chillin.sk» pre vás pripravila 12 nápadov, ktoré vám pomôžu zmeniť váš starý nábytok na vrchol interiéru. Ešte dobre, že som ho nevyhodila!

  1. Stôl so zásuvky sa ukázal byť skvelým doplnkom do modernej pracovne.переделка мебели своими руками
  2. A tu je jedna zo zmien, ktorá pochádza z dielne tety Rózy a uja Izi. Podľa mňa je na nepoznanie!переделка мебели до и после
  3. Vymenili rúčky, vložili nové sklo a namaľovali na bielo. Samozrejme bolo sa s tým treba pohrať, ale výsledok rozhodne stojí za to!
  4. Výborné riešenie do chodby, aby ste sa mohli obúvať posediačky. A úložný priestor ako bonus!переделка мебели из дсп
  5. U každého z nás sa nájde aspoň jedna stará stolička alebo kreslo, ktoré by bolo potrebné vyhodiť, ale to je škoda (takže s najväčšou pravdepodobnosťou skončí na chate alebo na terase).переделка мебели из икеи
  6. Ešte jeden skvelý nápad na zmenu starej stoličky.переделка мебели из икеа
  7. Zásobte sa ostatkami starých tapiet a farbami a o dve hodiny svoj starý nábytok z podkrovia nespoznáte!переделка мебели в стиле шебби шик
  8. Pamätám si, že aj my sme mali podobný rozkladací stôl. Škoda, že sme ho napokon vyhodili…переделка мебели
  9. Hlavným princípom prerábky obývačkovej steny ja výmena fasádnej časti. V tomto prípade sa odporúča použitie techniky dekupáž, svetlý lak, premaľovanie dvierok, a vloženie skla namiesto drevotriesky alebo MDF.
    Tiež je možné rozdelenie hlavných blokov na niekoľko nezávislých konštrukcií. A nový nádych jej dodá aj výmena nožičiek a kľučiek.переделка мебели в стиле прованс
  10. Možno tento nápad zrealizujem! Teda ho aspoň ukážem manželovi.переделка мебели из мдф
  11. Starú babičkinu skriňu zmenili na moderný kus nábytku.переделка мебели из старой в новую
  12. A tento stôl prerobili po francúzsky.переделка мебели интерьера

RADA REDAKCIE

Ešte vám navrhujeme, aby ste si prečítali 10 nápadov-nálezov na doma, ktoré môžete zrealizovať s nábytkom od IKEA: Každý môže byť majstrom! Inšpirujte sa a začnite tvoriť, veď zmena nábytku je zaujímavý a fascinujúci proces. Okrem toho, že ušetríte pár drobných, môžete sa pýšiť vlastnoručne vyrobeným štýlovým kúskom do vášho interiéru!

Väčšina nábytku bol starý a sovietsky, preto by nemal vzniknúť problém nájsť podobné predmety na prerábku. Dúfam, že tieto príklady vás presvedčili, aby ste sa neponáhľali vyhodiť nábytok, ktorý vám slúžil mnohé roky.

Páčil sa vám článok? Podeľte sa s týmito nápadmi s priateľmi na sociálnych sieťach!

zdroj: takprosto.cc;

Back To Top