Tajomstvo prípravy lahodných rezňov, ktoré nemajú konkurenciu

Teraz je ten správny čas na to, aby ste sa pozreli na tajomstvo výroby rezňov, ktoré sa vám budú doslova roztápať v ústach.

Ingrediencie:

  • 600-700 g mäsa (napr. bravčové)
  • Mlieko
  • 1 vajce
  • 1 čl soli
  • 1 čl čierneho korenia
  • 1 čl cukru
  • Múka

Postup

Mäso nakrájajte na plátky a dôkladne naklepte tĺčikom.

Zmiešajte si 1 čajovú lyžičku cukru, soľ, korenie a touto zmesou potrite mäso.

Preložte ho do hlbokého taniera a zalejte ich mliekom tak, aby úplne zakrylo mäso.

Nechajte ho takto odstáť aspoň 3 hodiny.

Potom mäso vyberte a ponorte ho najskôr do múky, potom do vajíčka a na panvicu. Smažte na slnečnicovom oleji do mäkka.

 

Zdroj: goodcookbook.ru