Teraz je ten správny čas na to, aby ste sa pozreli na tajomstvo výroby rezňov, ktoré sa vám budú doslova roztápať v ústach.
Ingrediencie:
- 600-700 g mäsa (napr. bravčové)
- Mlieko
- 1 vajce
- 1 čl soli
- 1 čl čierneho korenia
- 1 čl cukru
- Múka
Postup
Mäso nakrájajte na plátky a dôkladne naklepte tĺčikom.
Zmiešajte si 1 čajovú lyžičku cukru, soľ, korenie a touto zmesou potrite mäso.
Preložte ho do hlbokého taniera a zalejte ich mliekom tak, aby úplne zakrylo mäso.
Nechajte ho takto odstáť aspoň 3 hodiny.
Potom mäso vyberte a ponorte ho najskôr do múky, potom do vajíčka a na panvicu. Smažte na slnečnicovom oleji do mäkka.
Zdroj: goodcookbook.ru