Famózny zemiakový Cordon Bleu zo salámy a syra. UROBILA SOM HO INAK a chutil na jednotku

Pripravte si rýchly tip na obed alebo večeru, na ktorom si pochutí celá rodina!

Ingrediencie

  • 10 zemiakov
  • 100 g salámy
  • 100 g tvrdého syra
  • Soľ
  • Strúhanka
  • Slnečnicový olej

Postup

Zemiaky uvarte v šupke alebo na pare. Olúpte, osoľte a roztlačte na kašu.

Syr a salámu nakrájame na plátky strednej hrúbky.

Vytvorte si okrúhlu placku zo zemiakového „cesta“ a položte naň kúsok syra a salámy.

„Sendvič“ prikryte druhou zemiakovou plackou, okraje zatlačte a obaľte v strúhanke. Smažte na rastlinnom oleji z oboch strán.

Domáca verzia zemiakového Cordon bleu na panvici je skvelý nápad, keď si chcete dať rýchlo niečo pod zub. Salámu môžete prípadne nahradiť klobásou.

Roztlačené zemiaky môžete dochutiť obľúbeným korením a bylinkami. Podávajte s čerstvým zeleninovým šalátom. Prajeme vám dobrú chuť!

 

Zdroj: sovkusom.ru

Back To Top