Pečené bravčové na kapustovej posteli, s takouto dobrotou ľahko očaríte každého!

Dnes sme mali na obed bravčové mäso na kapustovej posteli, chutilo to naozaj výborne, nevieme sa totho dojesť.

Prísady:

  • 1 kg kyslej kapusty
  • 1 kg bravčového mäsa (krkovička ja som dala bôčik)
  • cibuľa
  • červená paprika
  • soľ, mleté čierne korenie

K podávaniu kyslá smotana

Príprava:

Kyslú kapustu rozložíme na vymastenom plechu, posypeme červenou paprikou a na krúžky nakrájanou cibuľou, mäso osolíme, okoreníme a položíme na vrch kapusty.

Podlejeme 1,5 dl vody, zakryjeme alobalom a upečieme. Po upečení odstránime alobal a mäso opečieme z každej strany do červena. Podávame s kyslou smotanou.

Dobrú chuť!

Back To Top