Diabolská omáčka na hrianky alebo špagety. Vydrží aj dva roky v špajzi

Ahojte priatelia 🙋‍♀️
Včera v noci som sa trochu bavila a urobila som zo cherry rajčín, túto skvelú omáčku.


Recept ➡️ 4kg rajčín som umyla, pomlela na jemno a dala pomaly variť, varila som cca 4 hodinky, ku koncu som pridala čerstvé chilli, mletú údenú papriku, himalájsku bylinkovú soľ (bylinky: petrž. nať, celer, pažítka, bazalka, saturejka, majoránka, oregáno) zmes je krásne voňavá a má príjemnú lahodnú chuť, ešte som to rozmixovala a dala do čistých, suchých pohárov zavariť 15 minút.


Vhodné na špagety, pod mäso, na hrianky.
Dobrú chuť 😋

 

Za tento recept ďakujeme pani Milade, ktorá nám ho poslala. Ak máte aj vy chutný recept, tak nám ho pošlite na mail aj s fotkami a radi ho uverejníme na našom webe 🙂