Vyskúšajte prírodný liek, ktorý pomáha čistiť pečeň a takmer nikto ho nepoužíva. Mierne čistenie pečene: hrozienka, voda a žiadne vedľajšie účinky!

Naša pečeň je v súčasnej dobe pod veľkým tlakom – tento orgán je zodpovedný za prečistenie organizmu od toxínov.

Účinným prírodným liekom na zlepšenie zdravia pečene je odvar z hrozienok. Odvar má stimulačný účinok na biochemické procesy, ktoré sa podieľajú na čistení krvi.

brown datesUnsplash

Vďaka tomu je krv lepšie očistená od toxínov. Ak si dáte odvar z hrozienok 4 dni po sebe, všimnete si zlepšenie tráviaceho systému a pocítite príval energie.

Výhody hrozienok

Lekári často odporúčajú skonzumovať ráno malú hrsť hrozienok. Prospieva zdraviu srdca, čistí telo od „zlého“ cholesterolu, znižuje hladinu triglyceridov a pomáha predchádzať zápche.

Tým sa výhody hrozienok nekončia. Toto sušené ovocie je prírodným zdrojom vitamínov a minerálov.

black berries on yellow ceramic plateUnsplash

Hrozienka prinesú telu ešte viac výhod, ak si z nich pripravíte odvar. V takom prípade znížite množstvo cukru obsiahnutého v sušenom ovocí. A čo je najdôležitejšie – získate skvelý liek na liečbu pečene!

Takmer všetky systémy a orgány ľudského tela sú vystavené liečivým účinkom hrozienok. Toto sušené ovocie sa používa ako liek na chudokrvnosť, horúčku, tráviace ťažkosti, choroby srdca a obličiek. Hrozienka sú užitočné aj pre ľudí, ktorých trápi vypadávanie vlasov.

Kardiovaskulárny systém veľmi priaznivo reaguje na konzumáciu hrozienok: vysoký obsah draslíka a horčíka posilňuje srdcový sval – zlepšuje vedenie impulzov a reguluje sťahujúcu funkciu srdca. Hrozienka významne znižujú opuchy a znižujú krvný tlak.

Kyselina oleanolová v hrozienkach je vynikajúci antioxidant, ktorý pôsobí ako bakteriálny spomaľovač.

Ako si pripraviť odvar z hrozienok?

Ingrediencie

  • 400 ml vody
  • 150 g hrozienok
  1. Hrozienka dôkladne opláchnite.
  2. Vezmite hrniec, nalejte do neho vodu a priveďte ju k varu.
  3. Pridajte umyté hrozienka na a varte ich na miernom ohni 20 minút.
  4. Vývar nechajte vylúhovať cez noc.
  5. Ráno ho preceďte a trochu zohrejte. To je všetko!

Môžete ho piť teplý aj horúci. Najdôležitejšie je, aby ste ho konzumovalo  užiť ráno nalačno. Potom počkajte 30-35 minút a môžete sa naraňajkovať.

Najlepšie je pripraviť si odvar večer a každé ráno si môžete dopriať svoju dávku čerstvého odvaru.

Mali by ste ho piť 4 dni po sebe. Túto očistnú kúru môžete podstúpiť raz mesačne. Nápoj je zdravotne neškodný a nemá žiadne vedľajšie účinky.

Vedeli ste o tomto zázračnom lieku?

 

Zdroj: otozh.com.ua