Tipy, ktoré vám zabezpečia stabilnú finančnú situáciu

Veríte na znamenia týkajúce sa peňazí? Niekto áno, a vždy sa raduje, keď sa mu do cesty pritrafí nejaká hotovosť. Iní ľudia sa nad tým len pousmejú a povedia, že im sa také niečo nemôže stať.

Niektorí ľudia však hovoria, že naša energia je tam, kde je naša pozornosť. A ak sa pozornosť zameriava na finančný blahobyt, tak bude prekvitať. A možno, keď si opäť všimneme takúto bankovku a budeme veriť, že si ju k sebe pritiahneme, niekde zhora sa na nás usmeje šťastie v podobe výhry v lotérii alebo povýšenia v práci s lepším platom.

green plant in clear glass vaseunsplash

Toto je niekoľko znamení, ktoré vám napovedia, že v blízkej dobe si zlepšíte svoju finančnú situáciu.

Ak motýľ alebo malý vtáčik prileteli do vašej blízkosti alebo si sadne vedľa vás, potom sa môžete tešiť na rýchly prísun financií.

Mince ležiace na zemi s orlom hore priťahujú peniaze a orol smerom dole peniaze odpudzuje. V prvom prípade zdvihnite mincu a v druhom prípade ju radšej nechajte tak.

Pamätajte, že v peňaženke by mali byť vždy aspoň nejaké peniaze – inak vám budú doslova kĺzať medzi prstami. Núdzový prísun hotovosti je v každom prípade dobrý nápad. Peniaze na neplánované utrácanie sa môžu kedykoľvek zísť!

person getting 1 U.S. dollar banknote in walletunsplash

Venujte pozornosť inštalatérskym prácam v dome. Kvapkajúci kohúťik alebo rozbitá záchodová misa – strata peňazí. Aj v starodávnom čínskom učení Feng Shui sa hovorí, že peniaze sú ako voda vytekajúca z domu. Mimochodom, odstránenie týchto problémov môže výrazne znížiť platby za energie a ušetriť tak značné množstvo peňazí.

Ak vidíte na svojich šatách malého pavúka, hovorí sa mu aj „červotoč“, reč bude o novej veci.. A ak ho chytíte do rúk, podarí sa vám získať slušnú sumu peňazí.

Aby mohli peniaze prúdiť do domu a odchádzať z domu, musíte nechať bankovku na zrkadle. Peniaze sa odzrkadlia a znásobia!

Dostali ste výplatu? Snažte sa z nej nemíňať počas toho dňa. Nechajte peniaze prenocovať doma. Peniaze, ktoré ste práve dostali, nabíjajú vašu auru peňažnou energiou, ktorá priťahuje nové príjmy.

person holding fan of 100 us dollar billunsplash

A ak počas fázy, kedy je Mesiac v nove, necháte peňaženku s peniazmi na parapete tri noci po sebe, do konca mesiaca môžete očakávať dobrý finančný príjem. Možno vás zaujme aj posledný tip: Ak natriete metlu na červeno a umiestnite ju do rohu miestnosti, potom budete mať doma peniaze po celý rok.

Samozrejme, všetky tieto znamenia ohľadom peňazí sa môžu javiť ako výmysly, no raz za čas nikomu neuškodí, ak sa zahrá takúto hru!

 

Zdroj: takprosto.cc

Back To Top