Plnené bravčové karé. Jednoduché a rýchle a netreba k nim ani prílohu

Tento recept nasýti všetkých hladošov
Suroviny
1,5 kg bravčové karé
4 rožky
5 vajíčok
soľ, korenie, provensálske korenie, vegeta
4 kuracie pečienky
olej
1 cibuľa
masť na pečenie
Postup:
Do umytého celého kare urobíme kapsu.Rožky narežeme na kocky.Cibuľu narežeme na kocky a osmažíme na oleji.Necháme vychladnúť a pridáme do rožkov. Pečeň posekáme nadrobno, pridáme k rožkom,osolíme, okoreníme, pridáme vegetu a provensálske korenie.
Primiešame rozšľahané vajíčka, všetko vymiešame a môžeme plniť kare. Otvor zašijeme alebo spojíme špáradlami a dáme na pekáč, ktorý sme vymastili masťou.
Pečieme pri 200°C asi 80 minút.Občas podlievame vývarom, alebo teplou vodou. V polovici pečenia môžeme pridať zemiaky. Zo začiatku pečieme prikryté alobalom, potom necháme mäso pripiecť.
Podávame so zemiakovou kašou a uhorkovou omáčkou,alebo pečenými zemiakmi.
Recept od pani Milky