Účinný liečivý cesnakový sirup proti vírusom a baktériám. Poznali ho už naše babičky

Ako viete, cesnak je prirodzený a účinný spôsob boja proti prechladnutiu a chrípke, pretože obsahuje veľa živín. Alicín, ktorý je v ňom obsiahnutý, funguje ako antibiotikum.

Tento prírodný cesnakový sirup vám umožní rýchlo zahnať chorobu. Tento sirup pôsobí antibakteriálne a poskytuje prirodzenú ochranu proti vírusom. Zlepšuje tiež krvný a lymfatický obeh.

Sirup, ktorý je 10-krát účinnejší ako iné antibiotiká

Tento úžasný sirup je vynikajúci v boji proti respiračným infekciám. Je účinný pri astme, bolestiach v hrdle a dýchacích problémoch. Mal by sa užívať každý deň ako doplnok, pretože dokonale posilňuje imunitu. Receptúra sa ľahko pripravuje a obsahuje iba 3 prísady, ktoré určite máte v kuchyni.

Potrebujeme:

1/2 šálky medu

1/4 šálky jablčného octu

hlávku cesnaku

1/2 šálky vody

Postup:

Začnite lisovaním alebo sekaním cesnaku na jemno. Zmiešajte cesnak s ostatnými zložkami a dobre premiešajte. Vložte sirup do čistej nádoby a pred použitím ho nechajte stáť jednu noc, aby sa uvoľnili všetky zdraviu prospešné zložky. Potom môžete užívať. Skladujte ho na chladnom a tmavom mieste.

Použitie sirupu

Na posilnenie imunity konzumujte denne 5 kvapiek sirupu. V prípade choroby konzumujte každú pol hodinu 1 polievkovú lyžicu, až kým nepocítite úľavu.

Liečivé vlastnosti sirupu

Med má antibakteriálne a protizápalové vlastnosti, vďaka ktorým pomáha v boji proti prechladnutiu, bolesti v hrdle a pri kašli. Okrem toho účinne bojuje proti voľným radikálom, pretože pôsobí ako antioxidant. Je bohatým zdrojom vitamínov, minerálov a enzýmov. Jablčný ocot zase pomáha posilňovať imunitný systém, pomáha bojovať proti vírusom a baktériám. Obsahuje veľa mikroelementov, enzýmov a baktérií, ktoré ovplyvňujú zdravie celého tela.

Cesnak je na rozdiel od chemických liekov prírodným antibiotikom, ktorý ničí len škodlivé baktérie. Bojuje proti škodlivým mikroorganizmom a patogénom, ktoré spôsobujú rôzne choroby. Okrem toho funguje aj na vírusy a preto pomáha prekonať infekcie. Alicín obsiahnutý v cesnaku je až 10-krát silnejší ako penicilín.

Kombinácia týchto troch zložiek v sirupe poskytuje nášmu telu obrovskú liečivú silu. Umožňuje prirodzenú regeneráciu a posilnenie imunitného systému.

zdroj: naapdovy.blog

Back To Top