Tipy, s ktorými si uľahčíte každodenný život

V našom živote je veľa vecí, ktoré si vyžadujú veľa času, úsilia a nervov. Preto je dôležité minimalizovať akékoľvek nepríjemné momenty v každodennom živote. Tu je 15 tipov, ako to urobiť.

Takto by ste mali držať hamburger, ak nechcete, aby vám z neho všetko nevypadávalo a omáčka nekvapkala po celom stole.

 

Ak naozaj nechcete, aby po vás nikto nevedel prečítať to, čo ste preškrtli, skúste na to napísať pár ďalších slov a neprečiarkovať ich rovnými čiarami.

 

Koniec trápenia: takto dostanete posledné zvyšky Pringles – zložte si list papiera, vložte ho do nádoby a je to.

Spôsob, ako mať poriadok aj v nákupnom košíku.

Aby nedošlo k vylievaniu mlieka, džúsu a podobne, krabicu si jednoducho vyklopte tak, ako je to znázornené na obrázku.

Mimochodom, krabičky, v ktorých si objednávate rezance alebo ryžu, sa môžu zmeniť na takéto jednorázové taniere.

Ak otočíte bochník chleba, bude sa vám krájať omnoho lepšie.

Pomocou slamky alebo špáradla prepichnite jahody a odstráňte z nich stopku.

Možno budete prekvapení, ale väčšina ľudí používa tieto sponky do vlasov nesprávne – zvlnená časť by mala byť otočená smerom nadol, aby ste lepšie uchytili prameň vlasov.

Keď varíme, často dávame varešku na hrniec alebo do neho.  Niektoré hrnce či panvice majú malú dierku na rukoväti a práve tam si môžete túto varešku dať.

Na pravej strane môžete vidieť jednoduchší a rýchlejší spôsob ako si odlomiť kúsok lahodnej čokolády Toblerone.

Ak si často trháte hliníkovú fóliu a chcete, aby vám ostala v krabici, pozrite sa na boky. Takmer každý obal na fóliu má po stranách otvory, ktoré keď zatlačíte, fólia sa vám už nebude vyťahovať von a vy si z nej odrhnete presne toľko, koľko budete práve potrebovať.

Viete, ako môžete do chladničky vložiť celú krabicu plechoviek? Otvorte krabičku na oboch stranách, priblížte ju k stene chladničky a nakloňte ju – plechovky sa rýchlo „presunú“ do chladničky.

Ak ste stále pochybovali o tom, na ktorú stranu zavesiť toaletný papier, potom je tu odpoveď. Vpravo je obrázok s pôvodným patentom z roku 1891, ktorý ukazuje, ako je to správne