Monitoring vozidiel vás navedie na správny cieľ

Podnikať a mať pritom pod kontrolou celú spoločnosť a prevádzku je často veľmi náročná úloha. Nechať ale niektoré veci bez povšimnutia nie je rozumné, pretože tým riskujete veľké straty. Nájsť však na kontrolu tak veľkého počtu ľudí a zariadení, ktoré pri práci používajú, nie je jednoduché. My máme pre vás ale univerzálne riešenie.

Rovnako ako normy ISO, aj monitorovanie vozidiel pomocou GPS systému dnes pomáha mnohým firmám, tak prečo by ste k tým najlepším nemohli patriť aj vy.

Tieto technológie sa používajú na sledovanie pohybu a polohy vozidiel. Pomocou špeciálneho vybavenia môžete ovládať a kontrolovať pohyb vozidla v reálnom čase, optimalizovať trasy, znižovať náklady na palivo a zvyšovať disciplínu vodiča.

Špičkový monitoring vozidiel je preto vhodný predovšetkým pre majiteľov vozového parku, pretože takéto podniky majú akútny problém s kontrolou práce vodičov a pohybu automobilov.

Ako vášmu biznisu GPS lokátor pomôže?

Inštalácia tohto moderného zariadenia prinesie vašej spoločnosti niekoľko výhod:

  • Optimalizácia trasy – pomocou tohto systému si môžete upraviť trasu s ohľadom na dopravné zápchy alebo poveternostné podmienky.
  • Znížené náklady na údržbu dopravy – znížené kilometre, včasná identifikácia porúch a potenciálne riziká znižujú náklady na dopravu.
  • Zvyšovanie bezpečnosti – špeciálne vybavenie vám umožňuje monitorovať dodržiavanie obmedzení rýchlosti, bezpečnostných opatrení, ktoré znižujú riziko nehôd a poškodenia zariadenia či nákladu.
  • Zvyšovanie efektívnosti práce – zaručuje aj minimálne zneužívanie vozidiel, porušovanie prepravných poriadkov, neplánované prestoje, prerušenia dodávok a oneskorenia.

Spoľahlivé senzory a vysoko presné vybavenie zaručujú aj stabilnú prevádzku moderného GPS lokátora v každom ročnom období. Takže s výberom dlho neváhajte a správny monitoring vozidiel vyberajte.