Šťavnaté bravčové karé podľa receptu mojej babky. Nikdy nie je suché

Suroviny:
1 kg karé
soľ, korenie, nové korenie, vegeta, červená paprika
4 vajíčka
2 veľké cibule
korenie na bravčové mäso
3 strúčiky cesnaku
nové korenie, karpatský bujón
strúhanka
pažítka
olej

Postup:
Mäso narežeme na rezne, osolíme, okoreníme,naklepeme ho v strúhanke, namáčame vo vajíčku , do ktorého sme pridali vegetu a rýchlo opečieme na oleji.

Potom ho preložíme na pekáč aj s olejom. ,Orestujeme cibuľu aj s cesnakom, pridáme nové korenie, karpatský bujón, podlejeme 2 dl vody, necháme zovrieť a vylejeme na mäso.Dusíme prikryté v rúre pri 180°C asi 60 minút.Podávame so zemiakovou kašou s pažítkou a zeleninovým šalátom.