15 nápadov, ako prinavrátiť život starému nábytku

Ak chcete niečo zmeniť, no nemáte na to dostatok finančných prostriedkov, nezúfajte. Ak je už váš nábytok starý nábytok a nemáte pre neho žiadne uplatnenie, môžete ho jednoducho obnoviť. Existuje množstvo nápadov, ktoré sa dokonale hodia do vášho interiéru a dodajú mu sviežu atmosféru. Tieto nápady si určite zaslúžia vašu pozornosť…

Biela farba vyzerá vždy skvele, hoci je neutrálna a nenápadná. Svetlé nožičky v kombinácii so samolepiacim drevom zmenili stôl na nepoznanie.

Zaujímavý dizajnérsky kúsok – komoda v podobe vintage kufrov.

Na tejto stoličke bola obnovená iba farba sedadla. Vďaka tmavému lesku sa na nej objavil kontrast, ktorý jej predtým chýbal.

Tu sa rozhodli dať nový vzhľad nielen stolu, ale aj stoličkám. Tmavý lesk kontrastuje s bielou farbou a vôbec to nevyzerá rušivo.

Vďaka výraznej farbe sa stará skrinka zmenila na moderný kúsok pre televízor a hraciu konzolu.

Funkčnosť tejto skrinky sa nezmenila, ale vyzerá omnoho lepšie.

Vráťte druhý dych vášmu starému stolíku. Nanovo namaľované nožičky dopĺňa vrchná časť, vyrobená zo zvyškov nepoužitých dosiek.

Lesklý drevený obklad vyrobený z bielej farby bez lesku je skvelý spôsob, ako osviežiť svoju domácnosť a opticky zväčší priestor.

Pri starej komode sa oplatí pohrať sa s novými farbami.

Štýlový spôsob, ako ozvláštniť okno, je pridať na sklo záclonku.

S týmto riešením nájdete miesto na všetko, čo potrebujete. Poličky, tvar a veľkosť dosiek sa môže samozrejme líšiť.

Mäkké sedadlo a nová farba dokáže zo starého stolíka vytvoriť pohodlnú taburetku. Aj takáto maličkosť dokáže zmeniť atmosféru celej miestnosti.

Niekedy postačí z obyčajného jednofarebného nábytku vytvoriť dvojfarebný.

Sila bielej je nekonečná. Je univerzálna a zároveň neutrálna. S takýmto nábytkom sa môžete donekonečna hrať s kontrastmi a vždy to bude vyzerať skvele.

 

Back To Top