Kučery ako zo salónu bez kulmy a natáčok! Pozrite sa, ako na to

Očarujúce, ľahké a jemné kučery sa dajú vyrobiť aj bez použitia kulmy a bez zbytočného poškodzovania vlasov. Účes vyzerá úžasne, akoby ste práve odišli zo salónu krásy. Kučery si navyše udržia svoj tvar po dlhú dobu (V prípade potreby si môžete na vlasy aplikovať rôzne kozmetické produkty). Pozrite sa, ako docieliť vysnívané kučery

Vlasy sú vopred umyte, vysušte a urobte si v strede klasickú cestičku. Vezmite si menšiu utierku, ktorá by pre väčšie pohodlie mala byť kratšia ako vaše vlasy. Upevnite ju pomocou štipca do vlasov na temeno hlavy.

Teraz začnite s jednou polovičkou obtáčať pramene vlasov okolo utierky. Najprv oddeľte malý prameň od tváre a omotajte ho raz okolo látky.

Potom k tomuto prameňu pripevnite ďalší menší prameň, ktorý tiež raz obtočte okolo látky. Týmto spôsobom vlasy ďalej omotávajte, až kým nebudú všetky pramene ovinuté okolo utierky.

Zostávajúce vlasy jednoducho natočte na utierku a pripevnite gumičkou.

Rovnaký postup zopakujte aj na druhej strane.

Takto vyzerajú obidva „vrkôčiky“.

Ak nechcete, aby vám zavadzali, môžete ich pripevniť k zadnej časti hlavy pomocou sponky. Nechajte ich takto 5 – 8 hodín (najlepšie v noci).

Po uplynutí stanoveného času vlasy už len rozpustite a  odstránite utierku.

Jemný a romantický účes s kučerami je pripravený!

Ďalšie informácie o tom, ako vytvoriť kučery bez kulmovania, nájdete v nižšie uvedenom videu: