16 nápadov na zimnú manikúru, ktorá budú vyhovovať každému. Poradila mi ju moja kozmetička

Naše nechty by mali byť čisté a upravené po celý rok. Existujú však rôzne nápady, ako si svoje nechty skrášliť na základe toho, aké ročné obdobie je vonku za oknami. Pripravili sme pre vás 15 inšpirácii na manikúru, s ktorou počas nasledujúcej zimy ohromíte nejednu vašu kamarátku!

  1. Podľa mnohých žien je najlepším riešením gél-lak. Široká farebná paleta umožňuje vytvoriť aj tie najneuveriteľnejšie vzory, kresby a textúry, rýchlo schne a čo je najdôležitejšie, zostáva dlhodobo v dokonalom stave.

идеи маникюра на короткие ногти

 идеи маникюра в домашних условиях

  1. Poraďte sa s vašou nechtárkou a vymyslite spoločne zaujímavé vzory, ktoré by sa vám hodili k štedrovečernému stolu. Červeno-biela kombinácia nikdy nevyjde z módy!

 идеи маникюра в домашних условиях

идеи маникюра

  1. Táto možnosť môže byť vynikajúcim riešením na svadbu v zime.

идеи маникюра из 3 цветов

5 идеи яркого маникюра

  1. Vytvorenie zimnej krajinky si vyžaduje určitú zručnosť, no výsledok stojí za to, čo poviete?

зимний маникюр на короткие ногти

зимний маникюр гель-лак

  1. V prípade, že chcete svoju hravosť pretransformovať aj do vzhľadu vašich nechtov, vyskúšajte jednu z postáv zimných rozprávok: snehuliak, Santa, sob…

зимний маникюр картинки

зимний маникюр шеллак

  1. Pletená manikúra je skutočným hitom tejto zimy. Trendom sú kombinácie pastelových odtieňov, vďaka čomu získate pekný a zaujímavý dizajn.

зимний маникюр свитер

зимний маникюр

  1. S takýmito nechtami je vianočná nálada 100% zaručená!

красивый зимний маникюр

новогодний маникюр в домашних условиях

  1. Ako sa vám pozdáva tento nápad?

новогодний маникюр своими руками

16. Červená farba upriamuje pozornosť na ruky, preto ak máte na nich škrabance či iné poranenia, pokúste sa ich zakryť alebo          zmeňte farbu manikúry. Na príliš hrubých nechtoch vyzerá červený lak vulgárne, takže je lepšie, ak si nechty ozvláštnite vzormi       alebo kresbami ako napríklad tento tučniak.

новогодний маникюр идеи

 

Back To Top