Pohrajte sa v interiéri s textíliami

Záclony, závesy, deky, poťahy a iné tkaniny. Sú materiály, ktoré poskytnú vášmu interiéru jedinečný vzhľad. Ich energiu a krásu môžete využiť na zmiernenie negatívnej atmosféry a oživenie každej jednej miestnosti. Nepotrebujete k tomu žiadne špeciálne vzdelanie ani nápady, postačí vám univerzálna látka, s ktorou sa dajú robiť doslova zázraky. Poďte sa spolu s nami o tom presvedčiť.

Poťahová látka ako príjemná dekorácia interiéru

Výhodou textílií je, že disponujú širokou paletou nádherných farieb a vzorov, vďaka ktorým nebudete v návrhu interiéru potrebovať žiadne iné a ďalšie špeciálne doplnky. Môžete ich využiť ako nádherné poťahové látky na sedacie súpravy na mieru. Nechať si ušiť závesy, deky alebo obaly na stoličky.

Je to skvelý nápad pre tých, ktorí sa nemôžu rozhodnúť pre konkrétne farebné zladenie. Pokiaľ však necháte steny a nábytok biele, s farbami a vzorom konkrétnej látky sa môžete naozaj vyhrať.

Prípustná variabilita

Textil v interiéri je ako dobrý oblek pre človeka. Môže zdôrazniť jeho prednosti a naopak skryť drobné  chyby. Stačí jedna výmena závesov a vankúšov a interiér jednoducho ožije. S návrhom konkrétnych riešení vám samozrejme môže pomôcť aj skúsený bytový architekt, no veľa zvládnete aj sami. Nejde predsa o žiadne náročné inštalácie nábytku a zostáv, ktoré by ste nezvládli.

Premeňte svoj domov na kráľovstvo

S pomocou jednoduchej textílie a špeciálnej polyuretánovej peny to naozaj zvládnete. Aj jednoduchá stolička, gauč alebo posteľ sa môžu zmeniť na nádherné a originálne zdobenie, ktoré ste si dokázali vytvoriť sami. Obyčajný vankúš alebo prehoz na posteli v rovnakom odtieni a vzore so závesmi vedia vytvoriť nádhernú symbiózu a ladenie, ktoré sa postarajú o tú najlepšiu atmosféru a vkusné riešenie bývania. Tak to s nimi skúste.

Back To Top