Veľa z nás sme o takomto jedle ani nepočuli a je naozaj chutné ! Ak ho ochutnáš, určite zostane medzi tvojimi obľúbenými jedlami

Prísady:

  • mäso ( kuracie, karé, šunka atď.)
  • 12 vajec
  • veľká kyslá smotana
  • červená paprika
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať
  • 1 kg zeleného hrášku
  • syr

Príprava:

Trošku oleja, mäso (kuracie, karé, šunka, krkovička, dnes som použila krkovičku)

Na to som dala 12 vajec a veľkú smotanu som lyžicou rozložila medzi vajíčka. Ochutila som paprikou, soľou, korením a petržlenovou vňaťou.

Na vrch som nasypala 1 kg mrazeného hrášku a zakryla strúhaným syrom. Zvyknem zakryť alobalom kým syr neroztečie na vrchu, potom odstráním alobal a pečiem kým syr sa neupečie na chrumkavý. Doteraz som urobila viac krát a ešte každý povedal, že nič podobné nejedol ale chutilo im.

Recept pridala Toth Vivien!

Máte aj vy podobne chutný recept? Pošlite nám ho s postupom aj fotkami na radynadzlato@centrum.sk a radi ho uverejníme