Jeseň je obdobím, kedy je väčšina z nás unavená a sme radi za koniec každého pracovného dňa, či týždňa. Pokiaľ ale čakáme návštevu, často nás cez víkend zamestnáva príprava najrôznejšieho pohostenia pre ňu.
Na také chvíle je ideálny tento recept a ak Vaši hostia nepohrdnú sladkým dezertom, naservírujte im tento vynikajúci krémový dezert, ktorý sa skladá z iba niekoľkých málo ingrediencií a je neuveriteľne rýchlo pripravený!
zloženie
- 1 balenie lístkového cesta
- 4 balenie pudingu v prášku
- 600 ml vody
- 500 ml smotany na varenie
Príprava
Lístkové cesto rozkrojte na 3 diely a rozvaľkajte ho. Pripravte Puding vo vode podľa návodu na obale a podľa potreby doslaďte cukrom. Po vychladení vmiešajte smotanu. Zostavte dezert, položte prvú vrstvu cesta, polovicu krému, druhú vrstvu cesta, zvyšok krému, a nakoniec zvyšok cesta. Nechajte stuhnúť niekoľko hodín v chladničke a pred podávaním posypte práškovým cukrom.