Tento krém je v kabelke takmer každej ženy, dnes vám ukážeme, na čo všetko ho môžete využiť!

Niveu v malej modrej krabičke používa takmer každý a možno ju nájsť skoro v každej kabelke. Tento krém nie je použiteľný len na suchú pokožku, ale má mnoho ďalších alternatívných využití.

Dnes by sme vám chceli ukázať, na čo všetko ho môžete ešte použiť, pozrite sa!

  1. Proti stárnutiu kože

Každodenným používaním nivei, môžeme predísť vráskám. Pred spaním natrime tie časti pleti v ktorých sa tvoria vrásky. Po krátkej dobe bude vyditeľný rozdiel.

  1. Ošetrenie pokožky po pôrode

Zmeny na pokožke po pôrode ošetrujte Niveou, boky a brucho môžete natierať každý deň. Nivea má podobné účinky ako drahšie, špeciálné prípravky.

  1. Kruhy pod očami

Nivea nám môže pomôcť, ak sa ráno zobudzáme s kruhmi pod očami. Pred spaním natrite jemnú pokožku okolo očí Niveou. Ráno si len umyte tvár, rozdiel bude viditeľný.

  1. Čistenie pleti

Tento univerzálný krém má aj čistiace účinky, tak ak nemáte po ruke pleťovú vodu, kľudne použite namiesto nej Nieveu.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nivea creme

  1. Suché lakte

Mnoho ľudí trápi suchá koža okolo laktí. V tomto prípade nám môže byť hydratačný účinok Nievei nápomocný. Ak ho použijeme pravidelne za krátky čas sa koža na lakťoch obnový a zmäkne.

  1. Suché ruky

Suché ruky trápia mnohých z nás, hlavne tých ktorí si veľmi často umývajú ruky. Nivea má silné hydratačné účinky, takže aj v tomto prípade nám pomôže.

  1. Červená, podráždená pokožka

Koncetráty mydiel, pracie prostriedky a rôzné krémy nám môžu spôsobiť podráždenie. Nivea je vhodná na zmiernenie týchto príznakov.

  1. Opálenie

Počas letných dní sa môže stať že strávíme viac času na slnku ako je to vhodné a ráno sa zobudíme na pálenie a svrbenie pokožky. Podráždené miesta natrite Niveou a nepríjemný pocit zmizne.

  1. Balzam na pery

Popraskané suché pery vedia znepríjemniť deň. Na hydratáciu pier si vezmite Niveu a potierajte niekoľko krát počas dňa aspoň týždeň. Pery budete mať oveľa hebkejšie.

Nievea má vynikajúcé účinky, takže by si nemala doteraz v kabelke jednu krabičku, tak nadišiel čas aby si si jednu kúpila, veď hocikedy sa môže stať že ju budeš potrebovať.