17 originálných nápadov na ohradenie kvetinových záhonov! Z týchto nápadov bude jasať celá rodina!

Ohradenie trávnatej časti záhrady alebo kvetov má záhrade veľký význam. Zvýrazní krásu našeho zeleného trávníka alebo práve kvitnúcích kvetov. Na každého to urobí dojem ak je vaša záhrada vkusne upravená.

Nádherné nápady na vytvorenie krásného zeleného trávníka.

Trávník vyžaduje pravidelnú starostlivosť.

Koľko semiačok potrebujeme? Približne jedno kilo semiačok stačí na plochu 35-40 metrov štvorcových.

Užitočné rady: Ak si chceš byť istý že ti semiačka vyklíčia, nasyp jednu vrstvu piesku na nasiatu plochu, polievaj každý deň. Je veľmi dôležité aby zasiatu plochu nepostúpali deti alebo zvieratá prítomné na dvore. Tráva potrebuje 10 dní na klíčenie, polievať musíme každý deň aby klíčky pustili korene hlboko do zeme. Po mesiaci môžeme obdivovať krásnú farbu a hebkosť nášho trávníka. Tajomstvo krásného trávníka spočíva v týchto ulohách, ktoré musíme urobiť.

Ohrada môže byť z hocičoho

K vytvoreniu menších ohrád v našej záhrade použime staré sklenené fľaše alebo veci vyrobené zo skla. Starý tanier, črep alebo iné sklo bude neuveretiľne upútavé ak to použiješ na ohradenie. Na dekoráciu si vyber tú vec, ktorá tebe najviac vyhovuje, určite zožneš úspech v rodine a medzi priateľmi. Inšpiruj sa z nasledujúcich obrázkov. Keď to vyskúšáš, určite sa nájde niektorý tvoj priateľ ktorý si príde ku tebe pre rady pri vytvorení svojej záhrady. Vyskúšaj nasledovné nápady a buď hrdý na svoju jedinečnú záhradu!