Účesy, ktoré urobia dámy nad 35 rokov mladšími! Mne jeden z nich ubral 15 rokov!

Každá žena chce zostať mladá. Dobrý účes omladzuje vašu tvár a pokrýva najmenšie nedostatky krásy. Z článku Bidista.com zistíte, ktoré účesy by ste si mali vyberať, ak mate viac ako 35 rokov a chcete, aby vás urobili mladšími!

Pekný krátky účes urobí vašu tvár špeciálnou

Krátke vlasy, ktoré nepokrývajú vaše ušné lalôčiky

Pixi účes s frufru

Garcon účes

Toto je veľmi populárny strih medzi európskymi dámami. Je vhodný pre štíhle dámy, ktoré majú jemné rysy tváre. Iba vtedy si vyberte tento účes, ak nemáte ešte hlboké rany, pretože tento účet zvýrazní vašu tvár, a tak tiež vyzdvihne vrásky. Správny účes Garcon vás urobí elegantnou a špeciálnou.

Neporiadny efekt, stupňovitý strih

Väčšina odborníkov hovorí, že stupňovité účesy sú dobré pre každého, pretože upriamujú pozornosť na tvár a omladzujú. Môžete si vybrať z množstva kaskádových (stupňovitých) účesov, takže môžete mať veľmi krátke alebo dokonca dlhšie vlasy. Ak chcete vyzerať mladistvo, vlasy s neporiadnym efektom sú tou najlepšou voľbou pre vás. Takýto účes alebo pramene rôznych farieb môžu omladiť vašu tvár o 6 až 7 rokov.

 

Klasický, mierne stupňovitý účes, dlhý frufru

Stredne dlhý účes

Stredne dlhé vlasy pôsobia mlado, ale iba ak sú zdravé a vyzerajú dobre. Zlomené, tenšie vlasy spôsobujú opačný efekt. Vyhnite sa príliš vysokým účesom, ktoré majú tupý efekt, uvoľnené pramene sú oveľa módnejšie.

Striedavý strih je dobrou voľbou pre túto dĺžku vlasov. Existuje veľa variácií, pramene môžu byť krátke alebo asymetrické. Podľa štylistov dlhý frufru je vhodný najmä pre ženy s oválnou tvárou.

Stredne dlhý, zostrihaný účes s frufru

 

Zostrihaný účes bez frufru

Ak si vyberiete tento účes, nemusíte stráviť veľa času jeho úpravou. Vysušte si vlasy, prečešte a už aj je hotový účes.

Asymetrický účes je skutočné omladzujúce majstrovské dielo! Nie každá dáma má odvahu rozhodnúť sa pre asymetrický účes, ale to ani nie je problém. Tento strihový štýl je známy tým, že neexistujú žiadne pravidlá, len fantázia stanovuje hranice. Je najvhodnejší pre štíhle dámy. Pretože je veľmi pútavý, vyzdvihuje vašu tvár.

Postupný asymetrický účes

Krátky asymetrický účes

Ktoré účesy vás urobia staršou?

Podľa štylistov, dlhé vlasy najviac robia tvár staršou. Mali by ste si vybrať polovičnú dĺžku alebo krátke vlasy ak ste staršie ako 35 rokov, pretože tie vyzdvihujú vašu krásu a odvádzajú pozornosť od vášho veku. Správne účesy nestačia, je tiež dôležité sa taktiež o ne dobre starať. Starajte sa o svoje vlasy, použite kvalitný balzam na vlasy, aby boli jemné a hodvábne. Krásne lesknúce sa silné vlasy sú najkrajšie! Kučeravé vlasy a priveľmi vyzdvihujúci účes vás urobia staršou, rovnako ako úplne vyžehlené pramene vlasov.

Vrkoč

Mnoho ľudí si myslí, že vrkoč má mladistvý efekt, ale v mnoho prípadoch to nie je tak. Ak mate viac ako 35 rokov, už ani nie je taký pekný ako v školských časoch, lebo dáva do prednosti vaše vrásky a menšie problém pleti nakoľko vlasy sú úplne vyhladené.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top