Ešte nikdy som nevidel, takto si robiť popcorn. Je omnoho zdravší a chutnejší než kupovaný

Pekný teplý letný alebo zimný večer a jedna z najobľúbenejších činností, ktoré všetci poznáte je ľahnúť si na pohovku s dobrým filmom, partnerom, tenkou dekou a misou čerstvého popcornu. Čerstvý popcorn zo sáčku, ktorý zohrejeme v mikrovlnej rúre. Kto by tušil, že klasický popcorn by mohol byť zlý pre naše zdravie? Vlastne áno! Klasický popcorn v sáčku môže byť naložený chemickými a konzervačnými látkami.

Budete však nadšení, keď vám prezradíme nový spôsob prípravy popcornu. Nový a lahodný popcorn, ktorý je rýchly a jednoduchý a samozrejme zdravý! Rozhodnite sa pre organické máslo. Nie je to najzdravší spôsob, ako si urobiť niečo na zahryznutie, ale aspoň je prirodzený. Za rovnakú cenu si môžete kúpiť veľký balík popcornu, ktorý vám vydrží niekoľko mesiacov. Ak vám niektoré neprasknú, treba ich naložiť nabudúce do misky a prasknú určite! Kúpte si preto naozaj obyčajnú tvrdú kukuricu a pokračujeme ďalej!

Vychutnajte si popcorn v zdravom a lacnejšom spôsobe, všetky ingrediencie sú ľahko dostupné: pohár prírodného popcornu, maslo , bezpečná miska, tanier a mikrovlná rúra.


cheap healthy snacks

Nasypte si všetky kukurice do misky. Pomer by mal byť asi 1/4 k pomere misky.

cheap healthy snacks

Zoberiete si maslo na tanier a použite si koľko len potrebujete a máte radi.

cheap snacks

Na misku položíte tanier s maslom.

healthy snacks

Nastavíte si mikrovlnnú rúru na 2:45 až 3 minúty ( v závislosti od výkonu vašej rúry )

easy food hacks

Tanier umožňuje voľné prúdenie vzduchu a tepla v miske. Zabráni úniku kukurice.

food hacks

Keď sú všetky kukurice popraskané opatrne vyberiete misku. Dávajte pozor, bude horúca. Použite rukavicu na pečenie. Maslom pokvapkáte čerstvý popcorn.

kitchen hacks

Ste pripravený na filmový večer! 

cheap healthy snacks

 via:littlethings.com