Pite každé ráno pohár vody, prospejete tým svojmu telu a naštartujete organizmus

Viete, aký je najlepší spôsob, ako pomôcť svojmu telu, aby bolo v dobrom zdravotnom stave? A čo keby sme vám povedali, že môžete to dosiahnuť, veľmi jednoducho? Tento jednoduchý trik je prirodzený pre vaše telo, jediné čo musíte urobiť je prispôsobiť vaše zvyky a osvojiť si ho. O čo sa teda jedná? Všetko, čo musíte urobiť, je vypiť pohár vody každé ráno po prebudení.

Tento účinný a jednoduchý zvyk dokáže zlepšiť vaše zdravie. Existuje dokonca takzvaná Japonská vodná terapia, ktorá pomáha dokonca pri bolestiach rôzneho druhu, artritíde, migrénach, vysokému tlaku, astme a znižuje cholesterol.

Ako na to?

  1. Vypite aspoň 650ml vody po prebudení. Pokiaľ nezvládnete takéto množstvo, vypite čo najviac. Voda by mala byť čistá, napríklad tú z vodovodu môžete prefiltrovať cez špeciálne filtre, ktoré ju zbavia chlóru a iných prídavkov. môžete pridať do vody napríklad citrónovú šťavu, alebo jednu čajovú lyžičku sódy bikarbóny
  2.  Po 45 minutách môžete začať svoj bežný deň – raňajky, umytie zubov atď.
  3. Pite aspoň jeden pohár vody pred každým jedlom, a nepite aspoň 2 hodiny po jedle

Ak budete nasledovať tieto tipy sami uvidíte, že vaše zdravie je na tom o poznanie lepšie. Podľa Medical Society v Japonsku stačí iba 10 dní a zbavíte sa zápchy a tráviacich problémov, 30 dní na zníženie krvného tlaku atď. Taktiež pomáha aktívny pohyb a cvičenie, ktoré by malo byť pre každého samozrejmosťou.

Back To Top