Orechovo-tvarohová torta. Fantastická maškrta na sviatočný stôl. Objednáva si ju odomňa celá rodina

5 vajec, 24 dkg kryš. cukru
14 dkg polohrubej múky
14 dkg orechov, 1 PDP

Plnka 1
50 dkg jemného tvarohu, 1 vanilka
1 želatínový stužovač za studena
6 PL cukru, 3 dl smotany na šľahanie

Plnka 2
1 palmarín. 7 dl mlieka
2 mandľové pudingy, 4 PL cukru

Postup:


Z uvedených surovín upečieme piškótu.Na vychladnutý korpus natrieme džem, potom maslovú plnku a nakoniec tvarohovú.Ozdobíme grankom alebo postrúhanou čokoládou.

Plnka 1
Uvaríme si puding a studený primiešame k vyšľahanému maslu.

Plnka :
Tvaroh zmiešam s vanilkou a cukrom.Šľahačku vyšľaháme na tuho.Pripravíme si stužovač podľa návodu. Keď začne tuhnúť, začneme pridávať tvaroh a šľahačku a dobre premiešame.
Do tvarohovej hmoty môžeme pridať aj ľubovoľné ovocie…

Za recept ďakujeme pani Milke