Zostaňte verní klasike – ikonické Vans tenisky s nestarnúcim designom!

Hľadáte všestrannú športovú obuv, ktorá bude odrážať špecifiká outdoorových aktivít tak, aby pritom čo najviac chránila chodidlá a poskytovala maximálny komfort? Je cieľom dosiahnuť individualitu nositeľa, ale zároveň cieliť aj na známy signifikantný dizajn tenisiek? Stavte na Vans kolekciu!

Vans tenisky – ich tradičné a nové kvality

Možno sa nazdávate, že Vansky pristanú len skaterom, okruh priaznivcov sa však už dávno rozšíril, čo dokazuje aj vzostup popularity Vans Old Skool tenisiek a ich vernej komunity obdivovateľov. Po tejto kolekcii túži každý pre maximálnu pohodlnosť, ktorú zabezpečuje mäkké vnútro topánok a prídavné materiály. Tie predovšetkým chránia pred nárazmi, opuchmi, odreninami a eliminujú tvorbu nadmerného tepla a potu vo vnútri. Tenisky Vans Old Skool teda vytvárajú zábranu pred mechanickým poškodením a navyše poskytujú skvelé podmienky pre termoizoláciu.

Zdroj foto: Earth Sittichai / Shutterstock.com

V súvislosti s aktuálnymi požiadavkami sa kolekcia Old Skool dokonale adaptovala na zmeny v štruktúre materiálov. Na príklade pohodlného a odolného vnútra, vystlaného mäkkou syntetickou kožou, môžeme hovoriť aj o ekologických kvalitách. V dizajne na klasické šnurovanie sú tieto tenisky vhodné na každodenné nosenie.

Vansky a ich ešte modernejší duch

Rovnako tak si zamilujete kolekciu Vans slip on bez šnurovania, pre rýchle a pohodlné obúvaniepatria k teniskám s nízkym zvrškom, so všitými vsadkami na bokoch. Len tak si vieme uľahčiť celkový pohyb, obúvanie a vyzúvanie v street, skate alebo v inom outdoorovom prostredí.

Zatiaľ čo jedni spájajú Vansky s tradičným koženým zvrškom, iní si svoje nároky bližšie špecifikovali –  hľadajú moderné prevedenie vans tenisiek s plátenným alebo semišovým zvrškom. Ten sa vyznačuje pružnými elastickými vlastnosťami a minimálnym rizikom odretia nôh.

Zdroj foto: snapshopped / Shutterstock.com

Čo ďalej o sebe prezrádzajú Vansky

Vansky sú založené na filozofii, že nohám v teniskách nevieme poskytnúť lepšie ako stopercentné textilné pohodlie. Preto je na tomto základe upravené takmer každé ich vnútro, čo dokazujú aj ikonické Vans tenisky v katalógu Flexdog.

Popri textilnej stielke sa do centra záujmu dostáva aj kombinácia materiálov na povrchu. Zvršok tenisiek tvorí koža, syntetika alebo textil. Syntetický materiál pokrýva spravidla hrubšiu podošvu pri jej inovovanej technológii ComfyCush. Ide o jemnosť a odľahčenie na každom kroku.