Vianočnú rodinnú fotku už má aj William a Kate. Vieme, na koho sa podobajú ich deti

Veselé sviatky od Kate Middleton a princa Williama! V súlade s tradíciou sa kráľovský pár podelil o nový vianočný portrét svojej rodiny – vrátane ich troch rozkošných detí, princa Georgea (8), princeznej Charlotte (6) a princa Louisa (3).

Fotografia sa podľa slov kráľovskej rodiny nachádza aj na ich vianočnej pohľadnici pre rok 2021.

Kráľovský pár uverejnil fotografiu s popisom: ,,S potešením zdieľame náš nový rodinný portrét, ktorý je na tohtoročnej vianočnej pohľadnici 🎄.“ Fotografia, na ktorej pár a ich deti pózujú pred kamenným pozadím, vznikla podľa Kensingtonského paláca počas súkromného rodinného výletu v Jordánsku.

,,Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge s potešením zdieľajú novú fotografiu svojej rodiny,“ uvádza sa vo vyhlásení. Okrem toho tam stojí: ,,Fotografia, ktorá je tento rok na vianočnej pohľadnici Ich kráľovských výsostí, zobrazuje vojvodu a vojvodkyňu so svojimi tromi deťmi – princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom v Jordánsku začiatkom tohto roka.“

https://www.instagram.com/p/CXTg1Z5Nzbm/?utm_source=ig_embed

Jordánsko má pre Kate veľký význam, keďže ako dieťa tam dva roky žila, keď jej otec pracoval pre British Airways. William už Jordánsko v minulosti navštívil v rámci svojho turné po Blízkom východe v roku 2018. Ich minuloročnú vianočnú fotografiu urobil na jeseň fotograf Matt Porteous v rodinnom vidieckom sídle v Norfolku. Päťčlenná rodinka tam vtedy pózovala v teplých svetroch.

https://www.instagram.com/p/CI3-aCEleK4/?utm_source=ig_embed

V roku 2019 uverejnili Kate a princ William jednu zo svojich najúprimnejších a najneformálnejších fotografií, keď pózovali so svojimi tromi deťmi v záhrade. Vianočná pohľadnica z roku 2018 zachytávala päťčlennú rodinu pri ich vidieckom dome.

https://www.instagram.com/p/BrXYSdHFcz-/?utm_source=ig_embed

Zdroj: people.com