Žena je unavená z upratovania vianočného stromčeka, rozhodla sa ho ozdobiť na každý sviatok

Zdobenie vianočného stromčeka je tradíciou v mnohých krajinách. Rodiny sa stretávajú doma, aby dodali stromčeku slávnostný vzhľad.

Pre mnohých je to akýsi signál, že Vianoce sú už veľmi blízko. Bohužiaľ, netrvá to dlho a vždy príde smutná chvíľa, keď je čas zložiť ozdoby a rozlúčiť sa so stromčekom do budúceho roka. Táto žena sa však rozhodla, že slávnostný stromček môže tešiť jej rodinu po celý rok. Zoznámte sa s Nadiou Collucci zo San Diega.

https://www.instagram.com/p/CT5Fmi7vHSq/

Nadia Collucciova zo San Diega sa rozhodla nevyhadzovať stromček a tak si ho nechali až do februára. Vtedy prišla s originálnym nápadom: prečo jednoducho neprezdobiť stromček tak, aby zodpovedal blížiacemu sa sviatku všetkých zamilovaných? Žena sa pustila do práce a čoskoro si uvedomila, že to takto môže robiť pokojne aj celý rok! Teraz je stromček hlavnou ozdobou jej domu kedykoľvek počas roka.

Slávnostný stromček pre každú príležitosť

Halloween

https://www.instagram.com/p/CVtBBBfP0-r/

Deň vďakyvzdania

https://www.instagram.com/p/CWbjY7XvA2H/

Deň nezávislosti

https://www.instagram.com/p/CQ6X_v7jPEZ/

Veľká noc

https://www.instagram.com/p/CNN3bjBDqTH/

Pandemický stromček

https://www.instagram.com/p/B_YNRu5Dq2Q/

Deň svätého Patrika

https://www.instagram.com/p/B92-1gxnu0X/

„Bolo pekné vidieť doma niečo také jedinečné a krásne, keď sa vrátite po dlhom dni v práci. Svojim spôsobom Vianoce nikdy neskončili… Len zmenili farby! A myslím si, že hlavný je duch Vianoc a ich význam počas celého roka. mier, láska a radosť,“ hovorí Nadia.

Nie je jasné, prečo to predtým nikomu nenapadlo. Veď dôvod na oslavu máme takmer vždy, tak prečo nepridať trochu farby a radosti do šedej každodennosti? Hlavná vec je nebáť sa riskovať a experimentovať.

 

Zdroj: ofigenno.com