7 tipov ako vykúzliť perfektný účes za pár minút z polodlhých vlasov!

Pekný účes je vizitkou dámy, sminky a lak na nechty sa raz za čas môžu vynechať ale účes musíme mať vždy perfektný. Polodlhé vlasy sú rovnako rozkošné ako vlnité alebo rovné. Dôležité je aby boli vlasy čisté a upravené.

Dnes vám ukážeme 7 spôsobov, ako vyčariť za pár minút nové účesy.

Nátačky, ktoré asi nikdy nevyjdú z módy.

Ak si natočíte vlasy, vytvoríte jedidenčný účes. Mokré vlasy natočte na nátačky a usušte. Nátačky povyberajte a prstami usporiadajte vlasy alebo redším hrebeňom. Nakoniec zavixujte lakom na vlasy.

V dnešnej dobe obľubuje čoraz viac dám vlnité účesy, lebo sa ľahko pripravujú, rýchlo sa sušia a je to dokonalý každonenný účes.

Žehlička na vlasy je najlepším riešením v naliehavých situáciách.

Končeky možeme mierne zatočiť.

Ak máme len pár minút na úpravu účesu tak toto je najlepší spôsob. Vlasy usušíme difuzérom, takto dostaneme prirodzené vlnky.

Vypnuté vlasy budú vždy moderné. Ak nemáme čas na zložité účesy, natočte vlasy a a vypnite ich do boku. Takéto riešenie je vhodné pre nízké a plnoštíhlé dámy, lebo jedno rameno ostáva odkryté a má to zoštíhlujúci efekt.

Drdol – rýchlé a pekné. Klasický účes, ktorý má nespočetné možnosti úpravy: voľné, pletené nariasené. Drdol môžete spraviť na ktorejkoľvek časti hlavy.

Vlasy v cope pristanú každej.

zdroj: takprosto.cc