Žena celé leto zbierala drevené dosky, aby vytvorila toto…teraz má kopu objednávok!

Talentovaná žena ukázala svoju prácu celému svetu a určite sa nemá za čo hanbiť! Popularitu a uznanie si získala najmä vďaka internetu, pretože fotografie svojich výtvorov začala publikovať na vlastnom blogu.

Jej prácu si ľudia ihneď obľúbili a dnes sú jej klientmi aj známy ľudia z celého sveta. V čom spočíva jej tajomstvo?

деревянные столешницы

Mozaikové vzory, zaujímavý stôl, originálne rámy na fotografie ale aj obrazy – toto všetko v sebe ukrýva množstvo stráveného čas, radosti a tvrdej práce. Tento nápad sa zrodil úplne obyčajne, keď sa nudila. Keď sa jej začalo dariť, rozhodla sa založiť si firmu na výrobu drevených domov.

девушка и деревянные доски

Aby neumrela od nudy, rozhodla sa z drevených dosiek skladať mozaiky. Nakoniec sa jej podarilo vyrobiť unikátnu dosku na stôl inšpirovanú ornamentmi z deky.

деревянные столешницы на кухне

„Vo svojej práci som bola do značnej miery ovplyvnená tým, že moji rodičia majú južné korene“, hovorí mladá žena. Alabama, odkiaľ pochádza, je známa svojou výrobou ohromujúcich prikrývok. Už od detstva bola fascinovaná krásou týchto klasických ľudových vzorov.

обработка деревянных столешниц

Vďaka novým zákazkám čoraz častejšie vymýšľa nové kombinácie prepojené drevenými doskami rôznych odtieňov.

деревянные столешницы своими руками

Tieto dosky zdobia aj slávne obchody značkových dopánok.

мозаика из дерева в интерьере

Drevená mozaika – exkluzívna bytová dekorácia. Dodáva pocit tepla a prirodzenosti. Zároveň ide o odolný materiál, ktorý sa ľahko čistí a nevybledne.

интересная мозаика из дерева

Tento materiál šetrný k životnému prostrediu sa hodí nielen do domácnosti, ale aj do interiérov reštaurácie, hotelov, kancelárií a podobne.

мозаика из дерева для стен

Čas sa zastaví, keď sa pozriete na túto vlastnoručne vyrobenú krásu.

мозаика из срезов дерева

Dokonalé riešenie na čelo postele. Zbožňujem vôňu prírodného dreva!

мозаика из дерева

Určite by ste aj vy prijali podobný podnos.

мозаичные деревянные столешницы

Ak máte v okolí staré nepotrebné dosky, vytvorte si z nich unikátne veci vlastnými rukami a nečakajte pridlho na inšpiráciu! Je príjemné vedieť, že si dokážte urobiť skvelé výrobky bez vyhadzovania obrovskej sumy peňazí na materiály.

zdroj:takprosto.cc

Back To Top