Sú veľmi chutné, nezostanú vám z nich žiadne zvyšky! Príprava je jednoduchá, oplatí sa to vyskúšať!
PRÍSADY:
- 450 g mletého mäsa (podľa výberu)
- 1 cibuľa
- 2 vajíčka
- 70 g mäkkého syra
- 30 g kyslej smotany
- 4 g soli
- 1 g mletého čierneho korenia
PRÍPRAVA:
- Mleté mäso, nakrájanú cibuľu, 1 vajíčko a korenie dôkladne zmiešame.
- Rúru zohrejeme na teplotu 190°C, plech potrieme maslom a vysypeme múkou.
- Z mäsa vytvarujeme menšie guľky a poukladáme ich na plech. Pomocou lyžice vyhĺbime do každej guľky jamku.
- Vložíme do rúry aby sa trošku zapiekli.
- Strúhaný syr, smotanu a vajíčko zmiešame.
- plech vyberieme z rúry a do každej jamky vložíme za jednu lyžičku so syrovej plnky.
- Vrátime plech do rúry a pečieme ďalších 10 minút.