Odvtedy ako som pripravila prvý krát tento recept sa nevieme toho dojesť. Podávam to so zemiakovou kašou a šalátom.
Prísady:
- 500 g kuracej pečienky
- 1 ks kuracích pŕs
- 5 vajíčok
- 1 cibuľa
- 1 cesnak
- 2 Pl kačacej masti
- zmes korenia na kuracie mäso
- soľ
- korenie
- kôpor
- ptržlenová vňať
Príprava:
Mäso a pečienky dáme variť do osolenej vody približne na 30 min. (použiť môžeťe aj srdce a žalúdky). Po uvarení necháme vychladnúť. Zomlieme a pridáme 5 vyšľahaných vajec, kôpor, petržlenovú vňať a orestovanú cibuľu a cesnak. Pridáme aj masť a ochutíme soľou a korením. Rukou premiešame ako keď robíme fašírky. Vložíme do formy na pečenie a pečieme pri 180°C 30 minút. Po upečení necháme vychladnúť a nakrájame. Dobrú chuť!