Vyrobte si liečivú zmes z kurkumy, ktorá vás ochráni pred množstvom nepríjemných ochorení

Táto úžasná zmes, známa tiež ako „zlatá zmes“, pripomína zlato vďaka svojim vynikajúcim liečivým a skrášľujúcim vlastnostiam.

Táto silná kombinácia prírodných antibiotík sa odporúča v prípade bakteriálnych a vírusových ochorení spojených so zdravotnými problémami.

Tento úžasný liek je silný vďaka mimoriadnym vlastnostiam jeho zložiek – kurkumy a medu.

Med a kurkuma sú jedny z najlepších prírodných liekov a ich kombinácia má protizápalové, antibakteriálne a protinádorové účinky. Má tiež schopnosť zlepšiť celý proces trávenia.

Ďalším pomerne veľkým bonusom je, že táto zmes, na rozdiel od farmaceutických liekov, nespôsobuje žiadne vedľajšie účinky.

Potrebujete:

  • 1 čajovú lyžičku najemno nastrúhanej citrónovej kôry
  • 1 polievkovú lyžicu kurkumy
  • 100 g prírodného medu
  • 2 lyžice jablčného octu
  • štipka čierneho korenia

Príprava

V miske zmiešajte kurkumu, jablčný ocot a čierne korenie. Potom pridajte citrónovú kôru a nakoniec med. Všetko dobre premiešajte, kým nezískate jednotnú zmes. Pripravenú zmes vložte do sklenenej nádoby a odložte do chladničky.

Užívanie

Konzumujte jednu polievkovú lyžicu denne. Aby ste dosiahli lepšie výsledky, je lepšie, ak to budete robiť ráno.

V prípade prechladnutia alebo akejkoľvek inej infekcie sa riaďte nasledujúcimi pokynmi: prvé dva dni užite každú hodinu pol čajovej lyžičky zmesi. Nasledujúce dva dni užite každé dve hodiny pol lyžičky. Po štvrtom dni si dajte trikrát denne pol lyžičky. Tento postup opakujte, kým úplne neodstránite všetky príznaky.

Aby ste mohli vyťažiť z tejto užitočnej kombinácie čo najviac, mali by ste vedieť, ako ju konzumovať správne. Vložte zmes do úst a počkajte, kým sa úplne neroztopí. Po prehltnutí počkajte niekoľko minút, kým sa niečoho napijete.

Okrem toho, zmes môžete zakomponovať do vašich raňajok alebo priamo do čaju.  Stačí zmes natrieť na kúsok chleba a skonzumovať. Ak ho pridávate do čaju, aby ste predišli strate účinku, uistite sa, že čaj nie je príliš horúci.

 

Zdroj: otozh.com.ua

Back To Top