Prísady:
- 6 vajec (na jednu roládu)
- 6 pl hladkej múky
- 6 pl cukru
Príprava:
- Vajíčka rozdelíme, bielka vyšľaháme na tuhú penu, po lyžičkách pridáme vyšľahané žĺtka s cukrom. Nakoniec pridáme múku po lyžičkách.
- Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech alebo môžeme ho vyložiť papierom na pečenie. V predhriatej rúre upečieme.
- Po upečení položíme cesto na vlhkú utierku, zrolujeme a necháme vychladnúť.
Krémy:
Obe pudingy uvaríme podľa návodu, čokoládový aj vanilkový, do každého pridáme 5 dkg margarínu alebo masla a ešte horúce natierame na pláty a zrolujeme. Necháme vychladnúť. Vyšľaháme 4 dl smotany na šľahanie a rozdelíme na dve časti. Na čokoládovú roládu pridáme kakao do šľahačky. Potrieme roládu.