Už nikdy nebudete váhať čo na obed. Do fašíriek som dala špagety a uvarila. Jedlo bolo BOŽSKÉ

Radi skúšate nové recepty, ktorými potešíte nielen seba, ale aj vašu rodinu? Potom ste na správnom mieste. Dnes vám predstavíme jednoduchý recept, v ktorom sa spojí lahodná chuť mletého mäsa, špagiet a paradajkovej omáčky.

Ingrediencie

  • 500 g mletého hovädzieho mäsa
  • 500 g špagiet
  • 4 paradajky
  • 4 zemiaky
  • Soľ
  • Korenie – mleté čierne, provensalske bylinky, čerstvé bylinky

Postup

  1. Pripravte si mäso: do mletej zmesi pridajte soľ a provensalske bylinky a mierne ju pomieste, aby bola hustejšia, lepkavejšia.
  2. Neuvarené špagety si rozdeľte približne do rovnakých porcií (optimálne 5 alebo 10). Po tom, čo si z mletého mäsa vytvoríte fašírky, začnete do každého kúska vkladať špagety.

как приготовить дедушкины усы

  1. Ošúpte si zemiaky, narežte ich spolu s paradajkami na kocky a vložte ich do hlbšej panvice. Na vrch poukladajte špagety s mäsovými fašírkami, prilejte vodu tak, aby pokryla polovicu panvice.
  2. Nechajte to povariť, kým sa zemiaky celkom neuvaria. Nakoniec všetko dosoľte a dokoreňte. Môžete podávať, prajeme vám dobrú chuť!

как приготовить дедушкины усы

V prípade potreby môžete pokojne použiť aj kuracie mäso a zvoliť si omáčku, ktorá najviac vyhovuje vašim chuťovým pohárikom. Veríme, že sa vám tento recept páčil a podelíte sa o neho aj s vašimi priateľmi na Facebooku!