Známy Astrológ nám povedal: V máji môže byť každé znamenie zverokruhu úspešné. Iba ak…

Dlho očakávaná jar nakoniec potešila slnečnými dňami a krásnym počasím. Zdá sa, že zima je definitívne preč a pomaly sa blíži máj. Všetci sa už prebudili zo zimného spánku, čo znamená že je čas konať, prejsť na realizáciu svojich cieľov aby sa dostavil úspech. Ak chcete aby bol máj produktívny a úspešný, nezaškodí sa pozrieť na rady od hviezd.

Prinášame vám finančný horoskop na nasledujúci mesiac. Zdá sa, že áj bude úspešný pre mnohých z nás.

Horoskop na máj 2018

1. Baran

Barani musia byť podnikaví už od začiatku mesiaca, potom je úspech zaručený. Slnko, váš hlavný spojenec, má silné postavenie až do 19. mája, čo vám vo vašich záležitostiach pomôže. Bude tu príležitosť posunúť sa na kariérnom rebríčku alebo nájsť si lepšiu prácu. Nepremrhajte šancu a zvážte všetky ponuky.

Od 19. do 21. mája bude Mesiac naberať silu. Počas tohto obdobia bude musieť baran pozastaviť činnosť, zhodnotiť výsledky svojej práce, vyvodiť závery a tiež sa zapojiť do plánovania ďalších aktivít. Žiadne dobrodružstvo a pochybné transakcie počas tohto obdobia, treba byť veľmi opatrný s peniazmi, nemíňať príliš veľa. Rovnakej stratégie sa bude dobré sa držať 24. až 25. a od 28. do 29. mája. Tieto dni pre baranov nebudú už najvýhodnejšie.

Baran získa dodatočný zdroj energie od Neptúna, ktorý bude počas mesiaca v silnej pozícii. Ale Saturn môže kvalitatívne skaziť baranovi život. Časté zmeny nálady, emocionálne výbuchy sú práve  kvôli jeho vplyvu. Udržujte pokoj, potom bude všetko v poriadku!

Býk

Pre Býkov bude máj veľmi ťažký mesiac. Mesiac, váš hlavný spojenec bude počas väčšiny mesiaca oslabený, preto nebudete mať dostatok energie na dosiahnutie svojich cieľov. Ale nezúfajte, budete mať krátky čas na rozvoj aktívnej činnosti : 1., 19.-21., 24.-25., 28-29. mája – v týchto dňoch budete mať dostatok  sebavedomia a energie, čo umožní smerovať veci na správnu cestu.

Budete uprednostňovaní Saturnom, a preto vaše úspešné dni budú 5., 7., 8. a 21. mája. V týchto dňoch môžete plánovať veľké nákupy, veľké obchody a iné operácie s peniazmi. Ale musíte byť opatrní, pretože dobrodružstvo v tomto mesiaci sa neospravedlňuje. Najlepšie bude ak do vašich plánov nezapojíte príliš veľa ľudí, pretože riskujete že ostanete podvedení. Takže svoje plány udržiavajte v tajnosti, konajte rýchlo, ale všetko si do detailov premyslite.

3. Blíženci

Stabilita – to je to, čo poteší Blížencov v máji. Vaše planéty-patróni budú v neutrálnej polohe, ale naďalej vám budú poskytovať energiu. Od 1. do 19. mája by Blíženci mali byť obozretní a neuhýbať z plánovanej cesty. Mali by sa zamerať na svoje ciele a vytrvať bez toho, aby sa nechali rozptyľovať maličkosťami. Slnko v aktívnej polohe bude prekážať vašej činnosti, ale zvládnete to.

Od 20. mája začne Blížencom priaznivé obdobie. Je to skvelý čas na realizáciu všetkých najodvážnejších myšlienok. Bude tu príležitosť na kariérny rast. Na vaše plecia si môžete vziať ďalšie školenia, zlepšiť svoje zručnosti. Dlhý čas ste premýšľal o tom, že si oprášite angličtinu? Toto bude najvhodnejší čas.

Úspešné dni budú pre Blížencov v máji, a to 1., 5., 7., 8., 16., 21., 23., 27. a 29. V týchto dňoch Saturn a Urán budú s vami veľkoryso zdieľať energiu pre realizáciu plánov a nápadov. Kreatívna iniciatíva pomôže dosiahnuť požadované ciele. Myslite inak, buďte odvážni a iniciatívni!

4. Rak

Rakom tiež nebude slabý Mesiac hrať do karát, takže prvá polovica mesiaca bude pomerne napätá. Od 2. do 4. mája, keď bude mesiac mimoriadne oslabený, musíte byť veľmi opatrní. Vyhnite sa konfliktom v práci, pretože to môže uškodiť vašej kariére.

Zamerajte sa na dokončenie starších záležitostí. Aktivitu si ponechajte na druhú polovicu mája. Od 19. Bude mať Mesiac silnú pozíciu, potom bude vhodný čas na zmeny. Je veľmi dôležité začať s dôležitými projektmi do 21. mája a začať realizovať všetky vaše plány.

24., 25., 28. a 29. mája – budú pre Rakov najpriaznivejšie dni na realizáciu plánov. Investície v týchto dňoch vám pomôžu zlepšiť vašu finančnú situáciu. Činnosť a sebadôvera sa prejavia v skutkoch. Možno vás povýšia.

5. Lev

Toto je váš čas! Od 1. do 19. mája budete podporovaní aktívnym slnkom. Všetky planéty, ktoré vás rušia, budú oslabené a neovplyvnia vás. Je čas, aby ste konali. Obzvlášť úspešné dni budú 11. a 19. mája. Najdôležitejšie veci je nutné sústrediť na tieto dni. Všetko bude mať hladký priebeh ak budete aktívni a istí.

Rovnako je to veľmi dobré obdobie na zmenu. Ak ste premýšľali o dlhodobej zmene pracovného miesta, konajte bez váhania. Všetko sa ukáže, lebo planéty vás uprednostňujú. Ale najdôležitejšie veci je potrebné urobiť v prvej polovici mesiaca, pretože druhá už nebude takou úspešnou.

Mesiac získa silu a zasiahne do vecí, ktoré ovplyvnia váš emocionálny stav. Levi by mali byť obzvlášť opatrní 20., 21., 24., 25., 28., 29. mája. Odložte dôležité záležitosti a oddych. Šetrite silou pre ďalšie dobýjanie vrcholov!

6. Panna

Ako znamenie závislé od mesiaca, Panny to tento mesiac budú mať ťažké. V prvej polovici mesiaca bude Mesiac oslabený, takže Panna bude potrebovať energiu. Počas tohto obdobia sa odporúča ukázať kreatívnu iniciatívu a pozrieť sa na problémy z iného uhla.

Neváhajte požiadať o pomoc, budete ju potrebovať, potom bude ľahšie sa s prípadmi vyrovnať. Nebuďte aktívni od 2. do 4., 9.-10., 14.-16., 30. – 31. mája. Nestabilný emocionálny stav môže zasahúť do podnikania.

Ale keď Mesiac znova nadobudne svoju pozíciu, je možné sa dostať do podnikania a aktivity. Úspešným pre Panny bude obdobie od 19. do 21., 24.-25. a 28.-29. mája. Mesiac vás naplní zrealizovať finančné operácie a investície. Je tu šanca premeniť toto obdobie na úspešné dobrodružstvo. Šťastena je nad vami, tak si nenechajte ujsť svoju šancu!

7. Váhy

Aktívne Slnko vám tento mesiac môže priniesť problémy. Buďte opatrní a pozorní na detaily. S náležitým podielom šťastia a rýchlosti budú mať Váhy šancu zlepšiť svoju finančnú situáciu na úkor vnútorných síl.

Bude vás chrániť Urán a Saturn, čo vám umožní dokončiť najdôležitejšie úlohy. Najlepšie dni budú 1., 5., 7., 8., 16., 21., 23., 27., 29. mája. V týchto obdobiach je dôležité sústrediť sa na svoje úlohy a nemali by vás odvádzať drobnosti. V tomto mesiaci sa budete musieť stať príkladným zamestnancom, pretože veľa bude závisieť od názoru orgánov.

Keď je Slnko obzvlášť aktívnym, mali by ste v dňoch 11. a 19. mája robiť rutinnú prácu, vrátiť späť odložený obchod a jednoducho ísť s tokom. Budete schopní vyriešiť mnohé otázky, ktoré sa predtým zdali komplikované. V tomto období zostanete s depresívnymi myšlienkami, budete mať inšpiráciu a budete sa môcť prekonať. Nevzdávajte sa a choďte do toho!

8. Škorpión

Milí Škorpióni, máj bude určite váš mesiac! Prvá polovica mesiaca bude najpriaznivejšia na skvelé (alebo aspoň drobné) úspechy. Dostanete šancu robiť dôležité veci, ktoré sa stanú základom víťazstiev a úspechov v budúcnosti. Možno dokonca aj postúpite v práci, najmä v dňoch 2., 3., 4., 14., 15., 16., 23., 27., 30., 31. mája. Urán sa s vami podelí o sily, preto si nenechajte ujsť túto príležitosť.

Na vyriešenie najdôležitejších problémov si nechajte čas prvej polovice mesiaca, pretože už nebude tak úspešná. Mesiac získa silu a v každom smere zasiahne do realizácie plánov. Negatívne myšlienky od 19. do 21., 24.-25., 28.-29. mája môžu spôsobiť zdravotné ťažkosti, takže buďte opatrní. Kvôli svojej vytrvalosti a odhodlanosti budú Škorpióni aj v tomto ťažkom období schopní všetko otočiť vo svoj prospech.

V dňoch 5., 7. a 8. mája sa zamerajte na úspech a nezabudnite na dôležité úlohy. V týchto dňoch je lepšie vyhnúť sa veľkým výdavkom a transakciám, môžu sa ukázať ako neúspešné a nerentabilné. Sústreďte sa na svoju prácu a buďte pozorní.

9. Strelec

Úlohou Strelcov  v máji bude systematický pokrok smerom k svojmu cieľu. Výsledkom aktívnej práce bude obrovská šanca získať stabilný príjem. Úspešné pre peňažné transakcie budú dni 11. a 19. mája, keď Slnko zmierni negatívny vplyv mesiaca.

Všetky dôležité transakcie, nákupy, finančné transakcie bude najlepšie uskutočniť v prvej polovici mesiaca. Šťastie je na vašej strane a všetko bude v poriadku. Po 19. máji bude lepšie ležať sa stiahnuť, pretože Mesiac začne vyvíjať svoj vplyv a zasahovať do vašich záležitostí. 1., 5., 7., 8., 21., 23., 24., 27., 29. mája stojí za to aby ste sa venovali samému sebe. A je tiež dôležité nikomu nehovoriť o vašich plánoch. Plánované akcie a vytrvalosť – to je to, čo Strelec potrebuje v máji!

10. Kozorožec

Pre Kozorožcov bude prvá polovica mája oveľa úspešnejšia ako druhá. Počas obdobia keď Mesiac získa silu, sú možné konflikty a nedorozumenia. Pokiaľ je to možné, neplánujte si dôležité schôdzky v dňoch 1.-19.-21., 24-25., 28. – 29. mája. Bude to nepriaznivé obdobie pre transakcie. V týchto dňoch je lepšie venovať čas každodenným aktivitám, ktoré si nevyžadujú osobitnú opatrnosť.

Kozorožec však bude mať aj dobré obdobie. Najpriaznivejšie budú dni: 2., 3., 4., 5., 7., 8., 14., 15., 16., 23., 27., 30., a 31. máj. V týchto dňoch bude všetko jednoduchšie, takže bude to vhodný čas na obchody, investície a dôležité nákupy. Propagujte svoje nápady a plány, lebo môžu priniesť ovocie. Navyše vás bude sprevádzať Urán a Saturn. Budú pomáhať vo veciach a budú smerovať energiu správnym smerom.

Zamerajte sa na svoje koníčky, môžete z nich vyťažiť. V máji budete môcť využiť svoj potenciál a urobiť z neho ďalší zdroj príjmov. Takže nezabudnite na kreativitu. iniciatívu a úsilie!

11. Vodnár

Pre vodnárov to bude skvelý mesiac na prejavenie iniciatívy  a silu vôle. Od vašich zodpovedných rozhodnutí bude závisieť materiálna prosperita. Takže skôr než niečo podniknete dobre si to premyslite, a radšej si to premyslite dvakrát. Urán a Saturn vám samozrejme pomôžu, ale veľa závisí od vás. 1., 5., 7., 8., 21., 23., 27. a 29. mája  – v týchto dňoch budete môcť realizovať všetkočo si zaumienite.

Činnosť Slnka zasaiahne do podnikania od 1. do 19. mája. Počas tohto obdobia Vodnári budú potrebovať pomoc, vďaka ktorej sa veci pohnú rýchlejšie. Zvolená stratégia už bude závisieť od príjmu, a to nielen tento mesiac, ale aj v budúcnosti. Dobre premyslená stratégia krok za krokom k dosiahnutiu cieľa je ideálnou voľbou pre vás.

Buďte opatrní 11. a 19. mája: s neopatrnosťou môžete prísť o peniaze. Je lepšie odložiť dobrodružstvá a dôležité ponuky na neskôr,  nateraz si ponechajte len rutinnú prácu, ktorá na vás čakala. Zamyslite sa, zvážte a konajte!

12. Ryby

Hviezdy radia Rybám, aby zostali neutrálni, pretože mesiac nesľubuje veľa aktivity v podnikaní a ani úspech. Stačí, aby ste s istotou šli za svojim cieľom a hľadali finančnú stabilitu. 5., 7. a 8. mája musia byť Ryby veľmi opatrné, pretože tieto dni môžu byť rozhodujúce, nakoľko Saturn výrazne zasahuje do podnikania.

Druhá polovica mája bude pokojnejšia. Ak plánujete dôležité transakcie, nákupy alebo iné finančné operácie, je lepšie ich naplánovať na obdobie od 19. do 21., 24.-25., 28. a 29. mája. Pozitívny vplyv Uránu v týchto dňoch prinesie veľa šťastia a obnoví hotovostný tok.

Ryby potrebujú podporu. Tento mesiac sa budete musieť stať tímovým hráčom, inak sa všetko zrúti. Je čas sa ukázať. Ponúkajte nové nápady, buďte aktívni a prejavte tvorivú iniciatívu. Dokonca aj v tých najnepriaznivejších mesiacoch sa nebojte ukázať aktivitu a vyvíjať úsilie.

Finančný horoskop na máj vám pomôže správne naplánovať vaše aktivity, aby ste dosiahli materiálnu prosperitu. Astrológ ubezpečuje, že v máji budú všetky znamenia zverokruhu schopné vyniknúť vo veciach zameraných na obohacovanie, ak urobia všetko včas. Buďte pozorní, sústredení aj na malé veci, a nenechávajte nič na náhodu.

Hviezdy sú hviezdy, poradia, ale všetko je vo vašich rukách. Takže konajte, pretože váš finančný úspech závisí tento mesiac od vytrvalosti, sebadôvery, správnej stratégie a kompetentného rozdelenia času a vnútorných zdrojov.

Veríte v horoskopy? Povedzte nám to v komentároch a nezabudnite zdieľať váš horoskop so svojimi priateľmi!

Zdroj :takprosto.cc

 

Back To Top