Zlacnene.sk – denne tisíce zliav z celého Slovenska

Portál Zlacnene.sk pre Vás každý deň aktualizuje zoznam akčných ponúk desiatok predajcov po celom Slovenskom. Nájdete tu informácie z akčných letákov veľkých reťazcov ako Tesco, Kaufland, BILLA, COOP či špecializovaných predajní Sportisimo, Intersport, DM drogerie markt a ďalších.

Ušetriť sa dá až 80 %, a to na veľkej časti Vášho každodenného nákupu, rovnako ako jednorazových nákupov vecí dlhodobej spotreby, napr. nábytku, záhradnej techniky atď. Akciové ponuky sú Vám k dispozícii ako v podobe náhľadov na „klasické“ letáky, tak prehľadu triedeného do logických kategórií. Na pár kliknutí sa teda dozviete, ktorý z predajcov aktuálne ponúka v zľave Vami dopytovaný tovaru.

Nastavte si automatické stráženie zliav

Prípadne využite funkciu Strážca zliav, ktorá za Vás prechádza ponuky automaticky. Zadáte si len podmienky, za ktorých Vás funkcia má informovať o ponuke. Napríklad zľavu na pramenitú vodu Rajca 1,5 L pri cene max. 0,39 eur, preferované u predajcov Kaufland, Tesco, Billa. Akonáhle Strážca zliav nájde ponuku spĺňajúce tieto podmienky, informuje Vás automaticky na e-mail, ktorý ste zadali pri registrácii do funkcie.

Strážcu zliav oceníte najmä v prípade, ak máte možnosť nákupu u niekoľkých rôznych predajcov, prípadne u tovaru dlhodobej spotreby, ktorý nekupujete denne, napr. hračky, nábytok, športovú výbavu pod.

So Zlacnene.sk nie ste závislí na predajcovia z Vášho okolia

 Ako už bolo uvedené vyššie, Zlacnene.sk pre Vás sleduje ponuky po celom Slovenskom. Nie ste teda závislí na tom, ktorý predajca Vám doručuje klasické letáky do poštovej schránky. V prípade, máte vo svojom okolí viac pobočiek konkrétneho predajcu, so Zlacnene.sk sa behom chvíľky dozviete, ktorú pobočku je pre Vás výhodnejšie navštíviť.

Na Zlacnene.sk tiež nájdete prehľad pobočiek jednotlivých predajcov. Rýchlo sa teda dozviete, kde najbližšie možno nakúpiť tovar za výhodné ceny. Nemalú časť užívateľov webu takisto tvoria ľudia cestujúci po Slovensku, ktorí na svojich tuzemských dovolenkách hľadajú možnosť výhodnej kúpy mimo svoje „domáce“ miesto.

Navštívte ešte dnes portál Zlacnene.sk a začnite nakupovať výhodne – v akčných ponukách.