POUŽILA POHÁRE,  ZOPÁR KVETOV A VYTVORILA ÚŽASNÚ DEKORÁCIU!

Kvety má rád takmer každý, dnes si ukážeme ako sa z netradičnej vázy s kvetmi, stane nádherná dekorácia do bytu. Ak máš v záhrade kvety, môžeš použiť tie ktoré akurát kvitnú. S týmto trikom si zmeníš domov na výnimočný, ale tak isto aj obedy s rodinou budú útulnejšie. Už viacej nemusíš vyhadzovať peniaze za drahé kytice z obchodov, ty si budeš vedieť sám vytvoriť svoju jedinečnú kvetinovú výzdobu a bude určite krajšia ako z obchodu.

Oslňujúce dekorácie z kvetov, ktoré si bez námahy pripravíš.

1.Je až neuveriteľné ako ľahko sa dá vyrobiť táto fantastická dekorácia. Potrebuješ len farebnú šálku a zopár kvetov.

2. Jeden z najveselších letných dekorácií. Zober jeden kornútok, vlož do pohára na vodu a pridaj ruže bez stonky. Hodí sa na spoločenské posedenia aj na detské oslavy.

  1. V tomto prípade je pôsobivá jednoduchosť a sofistikovanosť.

  1. Do pohára na stopke nalej kúsok vody a vlož do nej ruže bez stonky.

  1. S väčším zeleným listom obtoč pohár a previaž špagátom. S touto metóu môžeš vyzdobiť hocijaký pohár, ale dávaj pozor na to aby rastlina ktorú použiješ nebola jedovatá.

  1. Pohár na víno, trošku vody, farebný kvet a perličky. Slávnostná dekorácia je hotová.

  1. Nádherné, však?

  1. Je to dobrý výber aj na jesennú dekoráciu.

  1. Ovocie a kvety vedia navodiť príjemnú atmosféru. Vlož do sklenej misky zopár citrónov a žlté ruže alebo iné žlté kvety. Misku previaž so stuhou a dekoráciu máš hotovú.

  1. Slávnostné.

11.Do väčšieho pohára nalej vodu, pridaj nakrájané citróny, limetky a nejaké letné kvety.

  1. Ovocie a kvety v dokonalej harmónii.

13.Zopár kamienkov, dekoračný piesok, biela ruža, suché konáre a zelené rastlinky, len toľko stačí na prípravu krásnej dekorácie pripomínajúcej pláž. Pohár previaž ozdobnou stuhou a hotovo.

  1. Do vyššieho pohára nalej vodu, kvety previaž stuhou a vlož do vody, máš hotovú dekoráciu.

  1. Kvety a zelené rastliny vyzerajú dobre aj v ozdobnom pohári.

  1. Jednoduchý pohár, kamienky, voda, papraď a plávajúca sviečka, takto jednoducho si vieš navodiť príjemnú atmosféru v byte.

  1. Do väčšieho pohára nasyp kamene a prilej vodu. Do vody vlož ružu alebo iný kvet tak aby bola pod vodou. Na vrch polož plávajúcu sviečku. S touto nádhernou dekoráciou si vieš zútulniť domov. Hodí sa na slávnostné príležitosti aj ku romantickej večeri.

  1. Jedna z najjednoduchších dekorácií: vyber si niekoľko kvetov, odstráň stonku a polož ich na stôl. Zakry s pohárom na šampanské a na vrch polož sviečku.

  1. Veľmi elegantné, vhodné na každú slávnostnú príležitosť.

  1. Do veľkého pohára vlož kvety, listy rozlož okolo nich, takto môžeš dosiahnuť zaujímavý dojem.

  1. Môžeš použiť aj farebné poháre.

Pomocou hore uvedených postupov si vieš jednoducho skrášliť svoj domov alebo vytvoriť jedinečné slávnostné stoly. Tebe sa ktorá páčila najviac?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back To Top