Zlodeji áut majú nový trik, ako sa vlámať do vášho vozidla. Vieme ako im nenaletieť

21. storočie a rôzne výdobytky bezpečnostných systémov vám nie vždy zaručia, že váš majetok bude v bezpečí. Podľa polície dochádza denne na Slovensku aj v Čechách k desiatkam krádeží motorových vozidiel. Zlodeji sú neraz vynaliezaví a na ich spôsobom krádeže sa vám bude zastavovať rozum. Ako napríklad teraz. Nasledujúci spôsob krádeže sa objavil na internete a bude dobré ak o ňom budete vedieť a poviete ho aj svojim známym.

http:boredomtherapy.com

Nemusíte si kupovať žaidne drahé bezpečnostné systémy. Stačí keď si skontrolujete všetky dvere vášho auta. Pokiaľ v niektorej kľučke nájdete mincu, niekto sa chystal vykradnúť vaše auto. Znie to čudne, no čítajte ďalej. Zlodeji vo veľkom dávajú mincu do zadných dverí a vodič nemá šancu si nič všimnúť. Keď vodič vystúpi a auto uzamkne centrálnym zamykaním, tak sa mu to nepodarí, pretože jedny dvere sú tým pádom akoby otvorené.  Minca spôsobí, že na jednej strane auta sú dvere otvorené a môže sa doňho ľahko dostať.

Dávajte si teda pozor a uistite sa, že je všetko zatvorené. Nezabudnite túto cennú radu posunúť aj svojim priateľom a známym a zdieľajte tento článok, aby taktiež vedeli, na čo by si mali dávať pozor.

Back To Top