Moderátorovi Forgáčovi želajú ľudia smrť. Rozhodol sa urobiť tento razantný krok

V posledných týždňoch sa mnoho slovenských celebrít rozhodlo opustiť priestor nejednej sociálnej siete. Dôvodom má byť najmä nenávisť ľudí, od ktorých im prichádzajú správy a komentáre. Podobnú skúsenosť má už aj moderátor Marcel Forgáč.

Posledné mesiace bolo meno moderátora spojené s očkovacou lotériou. V súvislosti s ňou sa na neho spustila obrovská vlna kritiky, prostredníctvom ktorej si na ňom Slováci vybíjajú frustráciu a hnev.

Facebook bol pre moderátora kedysi priestorom inšpirácie a realizácie. Dnes je však úplne iným miestom, ktoré je plné zloby a nenávisti.

Vo svojom príspevku, ktorým sa na čas lúči so sociálnou sieťou Facebook, uviedol: „Krása, ľudskosť a vzájomnosť sú v kúte a valcované násilným akcentovaním rozdielov a animozít.

Je to miesto technicky, graficky a strategicky prepracovanej nenávisti, miesto, kde ľudia s najnižšími kvalitami a donebavolajúce lži a výmysly žnú najviac ovácií. 

Mám pocit, že aj mňa samotného robí toto miesto iným, a asi aj oveľa horším, a pri pohľade zhora aj akosi zversky infantilným, schopným vybičovať sa k nezmyselným škriepkam a prestrelkám,“ prekvapuje.

„Moji najlepší kamaráti sa zbláznili, sú agresívni a paranoidní, veria vyfabrikovaným bludom.

Oni, samozrejme, majú pocit, že som sa zbláznil ja, iste. Je to miesto, kde mi konkrétni ľudia s podobou a bydliskom želajú smrť, prípadne mojim deťom.“